Utorak, 25 lipnja, 2024

ZBOG SMRTI DVOJICE MLADIĆA: U Žepču danas Dan žalosti, odgođeno otvaranje ‘Božićne čarolije’

Must Read

Zbog dana žalosti koji je danas proglašen u općini Žepče otvaranje božićno – novogodišnjeg sajma, Božićna čarolija odgađa se za sutra, 20. prosinca u 15:30 sati.

Kao i proteklih godina i ovog puta će na dan otvaranja članovi MK United iz Žepča za svoje sugrađane kuhati “bajkerski grah” te ih počastiti kuhanom rakijom s kruškovcem. Također su i za najmlađe pripremili paketiće a iste će podijeliti i korisnicima Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču.

Podsjećamo, jučer su u prometnoj nesreći smrtno stradala dva mladića iz Žepča, prenosi Postaja.ba.

Tim povodm načelnik općine Žepče Mato Zovko, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti u kojoj se kaže:

“Proglašava se Dan žalosti 19.12. 2017. godine u općini Žepče povodom tragične smrti u prometnoj nesreći dvoje mladih općine Žepče, Josipa Antolovića i Marina Kopića.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi općine Žepče, javnim poduzećima i ustanovama kojima je osnivač općina Žepče. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima.

Obvezuju se elektronički mediji na području općine Žepče da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja a objavit će se u Službenom glasniku Općine Žepče”, stoji u priopćenju općinskog načelnika, prenijela je Postaja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PA COOL: Vahida Velić je djevojka iz našeg kraja a radi u svemirskoj agenciji!

Vahida Velić, zaposlena u Europskoj svemirskoj agenciji (ESA), svojim životnim putem i postignućima nadahnjuje mnoge. Danas se ova inženjerica...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -