Petak, 29 ožujka, 2024

LOKALNI SRBIN LJUT ZBOG PREKINUTOG KONCERTA: ‘Rokali smo vas k’o zečeve do 95-e, da vam nije bilo Amera!’

Must Read

Nakon što su svi mediji objavili o prekinutom nastupu bugarsko-srpske pjevačice Gabrijele Pejčev oglasila se i navijačka skupina Torcida Lišane koja je bila inicijator prekida koncerta. Vrlo ružna komunikacija  odvijala se između lokalnih navijača i tamošnjih Srba koja baca neko novo svijetlo na želju navijača za prekidom koncerta.

Fragmenti prepiske objavljenih na Facebook stranici Torcida Lišane, su u nastavku. Napominjemo da mnogi Srbi na internetskim mrežama osuđuju ovakav dijalog njihovog sunarodnjaka:

13876310_1183406915043832_3375001977920899233_n
U ponedjeljak navečer u selu Morpolača u općini Stankovci 300 branitelja iz više hrvatskih gradova te pripadnici navijačke skupine Tornado krenuli su prema mjestu s većinskim srpskim stanovništvom.

Prema njihovim saznanjima na proslavi sv. Vasilija trebao je nastupiti Mile Delija Krajišnik, pjevač poznat po simpatiziranju tzv. ‘Republike Srpske Krajine’. Koncert je prekinut, no nije bilo većih problema.

Iz Tornada su za Poskok.info su potvrdili da su došli spriječiti održavanje koncerta  Mile Delije Krajišnika.

“On je jedan od onih koji otvoreno zagovaraju tzv. Srpsku Krajinu, samim time vrijeđa sve žrtve rata, ne samo Zadra nego cijele Hrvatske. Ako državne institucije već ne žele zabraniti otvoreno podržavanje agresije na Hrvatsku i pretendiranje na njezine teritorije onda ćemo mi u svakoj sljedećoj situaciji isto postupiti”, kazali su.

Uoči samog koncerta iz Tornada Zadar preko Facebooka su pozvali sve svoje članove i pripadnike, te “domoljube i sve one koji za hrvatsku domovinu dišu na mirni prosvjed u Morpolači”.

“Želimo reći ne veličanju velikosrpstva i organizaciji zabavnih manifestacija na kojima se veliča mržnja prema našoj domovini i na kojoj nastupa, tzv. pjevač Mile Delija koji inače ima zabranu nastupanja u Republici Hrvatskoj. Ovim prosvjedom pokušavamo potaknuti institucije države da počnu štiti interese Republike Hrvatske i da pokažu poštovanje prema svim stradalima u Domovinskom ratu i njihovim obiteljima” – kazali su za Poskok.info navijači Tornada.

Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Последний

Schmidt nameće po ‘Takvimu’

Visoki bh predstavnik Schristian Schmidt donosi zakone uz islamske praznike, najavljuju se dugo očekivane promjene izbornog zakona ‘poslije Bajrama...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com