Published On: Sri, sij 3rd, 2018

Vijeće mladih Grada Mostara očitovalo se o nemilom događaju u “Staklenoj banci”

Vijeće mladih Grada Mostara očitovalo se priopćenjem o nemilom događaju smrtnog ishoda za dječaka koji je pao sa Staklene banke.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Vijeće mladih Grada Mostara užasnuto vješću o padu dječaka (2003.) sa “Staklene banke” u centru grada, te samim ishodom koji je nažalost njegova smrt, ovim putem izražava sućut članovima obitelji nesretnog dječaka i njegovim prijateljima.

Pozivamo MUP HNŽ-a da rasvijetli detalje ovog nemilog događaja te o svemu upozna javnost.

Vijeće mladih je upoznatno da je prije par godina Grad Mostar zazidao bočne ulaze do visine 2 metra, te stavio rešetke na sam ulaz, međutim također smo upoznati da to nije zaustavljalo ni mlade ni turiste da pređu navedene zapreke i uđu u prostor Staklene banke, kako bi se popeli na vrh.

Zgrada Staklene banke je upotpunosti nesigurna i nema adekvatne ograde, što ugrožava sigurnost svakog od građana koji se u njoj nađe.

Ovim putem obaviještavamo javnost kako ćemo uputiti inicijativu da se svi mogući ulazi u zgradu u potpunosti zapečate, kako bi se slični događaji spriječili.”

Prvi.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>