Published On: Pet, ruj 24th, 2021

Upoznajte Bogdanku, djevojku koja se sama brine o napuštenim psima iz okolice Mostara

”Već četiri godine nam izbacuju cuke i mace i ja ih hranim koliko mogu. Međutim, u zadnje vrijeme je to masovno, lovačke pasmine, nedavno su izbacili i nekog opasnog”Upoznajte Bogdanku: Djevojku koja se sama brine o napuštenim psima iz okolice Mostara
U predizbornim kampanjama svi obećavaju. Poslije izbora nigdje nikog. Općepoznato u BiH.

Ništa drugačije nije ni na Pijescima, malom mjestu nedaleko od Mostara.

”Kad su izbori svi nas se sjete, ali čim prođu kao da smo Bogu iza leđa. Ovo je sramota, 21. stoljeće i tek nam sada kopaju vodu. Imamo problem sa cukama i macama i sa smećem. To više nije normalno. Moja majka je prošle godine išla i molila ljude u Komunalnom, oni su došli i pokupili sve. Nije više pitanje ni njih, koliko je narod bezobrazan”, kazala je Bogdanka Pudar, mještanka.

Dodaje i kako su stavljene table da je zabranjeno bacanje smeće, ali ubrzo nakon toga ljudi su ponovo počeli bacati smeće i praviti divlje deponije. No, to nije jedini problem.

”Već četiri godine nam izbacuju cuke i mace i ja ih hranim koliko mogu. Međutim, u zadnje vrijeme je to masovno, lovačke pasmine, nedavno su izbacili i nekog opasnog – ne znam koja je vrsta točno”, objasnila je zabrinuta mještanka Pijesaka.

guest
nije obvezno
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x