Nedjelja, 14 travnja, 2024

U ČAST OKUPATORU: U Sarajevu obilježen Dan mladih i sporta Turske

Must Read

SARAJANBUL – Turska vojna misija u BiH organizirala je u petak navečer u Domu mladih Centra Skenderija koncert kojim je obilježen veliki praznik ove zemlje, a to je Dan omladine i sporta Republike Turske. Na koncertu su nastupili Mirza Šoljanin i bend Shakersi.

Brigadir Turske vojne misije u BiH Unsal Sigri istaknuo je da mladi u Turskoj proslavljaju 19. svibanj kao dan kada je veliki vođa Ataturk pokretom za neovisnost postavio temelje današnje moderne Republike Turske, te se taj dan slavi i kao datum njegovog rođenja.

Naglasio da se ovaj dan u Turskoj proslavlja godinama, a u BiH već četiri godine. Rekao je i da je Turska vojna misija u BiH prisutna još od 1994. godine, gdje obavlja vojne i socijalne misije, a veliku pažnju posvećuje mladima.

Koncert je počeo u 20 sati, a besplatne ulaznice su bile podijeljene srednjoškolcima i studentima iz svih dijelova BiH, priopćeno je iz Villa Hills Consultinga.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -