Published On: Pet, ruj 26th, 2014

THAT’S IT: Prerezao auto i dovezao ga bivšoj

Četrdesetpetogodišnji Prijedorčanin G. V. bukvalno je nakon razvoda podijelio imovinu koja je odlukom suda pripala njegovoj sada već bivšoj supruzi, piše Dnevni avaz i navodi kako je izrevoltiran što se u diobi našao i njegov automobil Fiat 128, koji mu je nekoliko godina prije braka kupio otac, G. V. ga je odvezao kod limara i zamolio ga da automobil prepila napola!
”Tražili su da taj automobil, tada vrijedan 2.800 KM, prodam i da polovinu novca dam bivšoj supruzi. Pozvao sam odvjetnika i notara i u njihovom prisustvu sve popisao, procijenio, a onda automobil odvezao limaru kojem sam dao precizna uputstva šta treba raditi. Čovjek je bio u čudu, jer nešto slično do tada nije radio. Preciznim rezom i bez ikakvih oštećenja Fiat je presječen na dva dijela”, ispričao je sarajevskim novinama detalje bizarne podjele imovine Prijedorčanin koji je odlučio bivšoj dati zadnji dio automobila.
Natovario ga je na traktor i odvezao u njezino dvorište.
”Nas dvadesetak sjeli smo na traktor i odvezli joj pola Fiata. Ponijeli smo i pečenje, a sve začinili i pjesmom. Sve sam prijavio i policiji da ne bi slučajno ispalo da sam joj u dvorište izbacio neku starudiju, a ne pola imovine koju je, između ostalog, dobila nakon razvoda. Ali, umjesto da mi zahvale, njezini su me počastili prilično pogrdnim riječima”, kazao je G. V., koji je kasnije saznao da je njegova bivša supruga zadnji dio Fiata prodala na otpad.
Prijedorčanin je svoj dio automobila, u kojem je bio motor, prodao u dijelovima i za njih dobio oko 400 KM. Kaže da još nije čuo da je netko, na našim prostorima, na ovakav način dijelio imovinu.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare