Published On: Pet, sij 15th, 2021

Teška ozljeda Jusufa Nurkića

Jusuf Nurkić slomio je zglob desne ruke na utakmici svog Portlanda i Indiane.

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš i bivši igrač Cedevite ozlijedio se pri pokušaju zaustavljanja jednog napada gostujućih košarkaša. Odmah se uhvatio za ruku i otišao u svlačionicu.

Do ozljede početkom treće četvrtine Nurkić je ubacio pet poena i imao osam skokova. Ove sezone je na prosjeku od 10.3 poena i 7.6 skokova. Njegov Portland izgubio je 87:111.

Nurkić je posljednjih godina imao velikih problema s ozljedama. Još se ne zna koliko će pauzirati zbog ove. Na početku ove sezone navijači su ga kritizirali zbog lošijih igara. Propustio je pripreme jer je htio više vremena provesti s obitelji nakon što mu je baka preminula od koronavirusa.

“Ljudi se ponašaju kao da sam mrtav. Ne brinem puno zbog toga, ali očigledno je da smo svi živa bića i suočavamo se sa svime što se događa izvan terena i u našim obiteljima. Želim pomoći momčadi, iza nas je tek pet-šest utakmica i znam da ću biti u redu. Nisam zaboravio igrati košarku i pokušavam ići naprijed. Iza nas je tek nekoliko utakmica i pokušavam raditi ono što trener od mene traži. Kao što sam rekao pred početak sezone, trenutno sam na 70 posto mogućnosti, ali znam da ćemo ovo prebroditi kao momčad”, nedavno je rekao 26-godišnji centar koji je u karijeri na prosjeku od 15.6 poena i 10.4 skoka./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>