Published On: Sun, Aug 27th, 2017

STRAVA U POZNATOM LJETOVALIŠTU: Mladu Poljakinju četvorica silovala pred očima njezinog dečka

U brutalnom napadu što se dogodio u talijanskom ljetovalištu Rimini mladu Poljakinju silovala su četvorica muškaraca i to pred njezinim dečkom kojeg su ozlijedili i opljačkali.

 

Napad se dogodio u noći na subotu na jednoj plaži u Riminiju kamo je par, oboje 26-godišnjaci, došao u pratnji prijatelja, također Poljaka. Mladić i djevojka odvojili su se od ostatka društva, te završili u nešto mračnijem dijelu plaže.

Skupina zaskočila par

Kako prenosi Ansa, tada ih je zaskočila grupa muškaraca, najvjerojatnije stranaca. Mladića su pretukli i opljačkali, dok su njegovu djevojku četvorica napadača silovala.

Na žrtve su naišli prolaznici te odmah obavijestili policiju, no napadači su u međuvremenu uspjeli pobjeći. Poljaci su zbrinuti u bolnici, dok su njihovi prijatelji, kojima su proveli ljetovanje u Italiji, tijekom jutra otputovali u domovinu.

Jesu li napad snimile nadzorne kamere?

Istražitelji se nadaju da će im u potrazi za napadačima pomoći gradski video nadzor javnih površina. Mladić i djevojka dali su iskaze policiji, a sva odjeća što ju je djevojka imala na sebi poslala je na vještačenje. Pružena joj je i sva potrebna psihološka pomoć što ju sustav predviđa. Do daljnjeg je zadržana na liječenju.

‘Maksimalno smo angažirani na pronalasku počinitelja. Ovo je bio nehuman napad na dvoje mladih koji su samo potražili trenutak intime na toj plaži. Sve im se na kraju pretvorilo u noćnu moru’, prenosi La Rebubblica izjavu tužitelja Maurizia Importe.