Utorak, 16 srpnja, 2024

STOICIZAM ASFALTA: Filozof se traži za promet!

Must Read

SARAJEVO – Udruženje inženjera prometa i komunikacija u BiH uputilo je danas otvoreno pismo povodom objavljenog javnog natječaja za popunu radnih mjesta – državnih službenika u Ministarstvu obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo (KS), a kojim se traži da kandidat za poslove iz oblasti sigurnosti prometa mora imati završen Filozofski fakultet.

Uz puno uvažavanje spomenutog obrazovnog usmjerenja, Udruženje smatra da je ta školska sprema u najmanju ruku neadekvatna zahtjevima struke i profesije iz domena sigurnosti u prometu.

Kako se u pismu navodi, iz Udruženja inženjera prometa i komunikacija u BiH apeliraju “da se ovaj nenamjerni propust ispravi tako što će spomenuti natječaj biti poništen i biti zatražena zanimanja i struka koja odgovara poslovima za koje se traže stručnjaci, a koja imaju u svojoj edukaciji oblasti koje su definirane natječajem”.

Otvoreno pismo upućeno je Agenciji za državnu službu FBiH – Odjeljenju Agencije za KS-a i BPK-a, kao i Ministarstvu obrazovanja, nauke i mladih KS-a.

bitno.ba l poskok.info
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -