Četvrtak, 18 srpnja, 2024

SRAMOTNO: 21 godina je od Daytona a Srbi i dalje tvrde da su Srbi, Hrvati da su Hrvati, i što je najšokantnije , ponosni su na to…

Must Read

Sramotnim obilježavanjem zločinačke HercegBosne Hrvati u BIH pokazali su da se ne odriču zločinačke povijesti vlastitog naroda. Umjesto da priznaju kako su kapitulisali, i pobijeđeni oni tvrde da su obranli BIH  stvorili današnju FBIH.
Slično se ponašaju i Srbi. Ne priznaju odluke države.  9. januara spremaju se slaviti genocidnu tvorevinu. Oni će taj dan proslaviti Dan Republike Srpske.  Kao što znamo i HercegBosna bila je satkana od zločina, zločina, i samo zločina. I ona je genocidna. Ako nije bit će. Inače je neće biti…
Postoje doduše teorije da su i neki Bošnjaci bili u HVO-u, da je 400.000 Bošnjaka zbrinuto preko HRHB a potom da su bili u izbjegličkim kampovima u Hrvatskoj. No i to je laž. Jer da je istina barem bi se jedan Bošnjak javio ovih dana s pismom javnosti da ga smeta toliko pljuvanje po HRHB i Hrvatskoj jer da su mu one pružile, hranu, spas i utočište.
Pitanje je dana  kada će Haaaški sud utvrditi da su hoteli po Dalmaciji u koje su smještane izbjeglice iz Bosne zapravo bili konc-logori u kojima su zatvorenici mučeni lošim madracima i kremom za sunčanje isteklog roka trajanja.
Patriotski dio BIH, onaj koji nije radio logore, koji nije ubijao, i koji nije tjerao još uvijek muku muči kako uvjeriti Srbe da sami sebe proglase apsolutnim zločincima, i kako uvjeriti Hrvate da se odreknu samih sebe i priznaju da su zločinačka opcija.Patriotski dio BIH zadnja slamka spasa je za BIH. U koaliciji s komunistima, koji imaju ogromnog iskustva sa spašavanjem država, nadamo se da će uspjeti.
Krug 99 još uvijek , premda se herojski bori, ne pronalazi načina kako pojasniti Srbima i Hrvatima u BIH da oni nisu to što misle da jesu, nego da su oni ono što Krug 99 kaže da jesu. Zločinci.
U svakom slučaju historijski su dani pred BIH. Jer fašizam nije pobijeđen. Možda je konačno došlo vrijeme da OHR nametne novi obrazovni sustav, i uvede represiju nad BH društvom.
Jer zamislite Srbi u svojim školama uče da su ponosan narod. Što je nedopustivo. Hrvati uče da su ponosan narod što je užas. Uče čak i da  HRHB imala  pozitivnu stranu priče. Što je najšokantnije u nekim hrvatskim i srpskim fašističkim medijima govori se o zločinačkom karakteru Narodnooslobodilačke Armije BIH i maršala Alije Izetbegovića, te narodnih heroja Sefera Halilovića, Atifa Dudakovića i Rasima Delića. Petu ofanzivu 4.korpusa Armije BIH u kojoj su od fašista oslobođeni Trusina, Stipića livade i Grabovica, neki mediji blate i nazivaju zločinom vrha Armije BIH za koji nitko nije optužen. Zamislite oni traže optužbe po zapovjednoj odgovornosti. Zna se kome se sudi po zapovjednoj odgovornosti. Pobijeđenima. Ne pobjednicima.
Bezobrazluk fašističkih snaga u BIH ide do te mjere da se čak strane borce Armije BIH koji su se skupa s bosanskim patriotama oduprli fašizmu Srba i Hrvata naziva zločincima. Što bi danas na to rekao pokojni Osama Bin Laden, da to čuje, inače ponosni vlasnik BH  pasoša?
Da se njegovu braću tako blati. Sramotno! Odred El Mudžahid čak je jedan bezobrazni slikar nazvao pretečama ISIL-a u BIH. Što je uvrijedilo svakog pravog bosanskog patriotu.
Sramotno je da u 2016-oj bosanske patriote moraju ovo trpjeti.
I zaista, OHR bi morao hitno dejstvovati. Ako neće mora. Uvesti promptno obavezna predavanja, za sve neinformirane o tome što se stvarno događalo u BH ratu. I tko smije što slaviti. I tko se kako, čega smije sjećati. Potrebno je uvesti Institut za sjećanje, koji će odrediti šta se tko, kako, i čega ima sjećati. I svako sjećanje drugačije od takvog sjećanja, da se kazni najvećom kaznom.
Recimo pogodno mjesto za predavanja može biti muzej u Jablanici. Da fašisti osim o ratu 90-ih, nauče koju i o bismilah antifašizmu. Kao takvom.
U svakom slučaju, patriotske snage BIH moraju iznaći način kako Srbe da uvjere da se odreknu sprstva i Srpske i Hrvate da priznaju da su sudionici u zločinu, da je laž kako su branili BIH, i kako su radili i navodno dobre stvari. Čuj HercegBosna i dobre stvari. Fuj!
Bez odricanja Srba od srpstva i Hrvata od hrvatstva Bosna će teško ići naprijed. Posebna se pažnja mora usmjeriti na razjedinjavanje ovih korpusa, naročito hrvatskog, koji je na koljenima. Prodavati mu priču kako je sam sebi kriv. Mora se uložiti snažan antifašistički napor na demaskiranje teorije da je navodno Armija BIH otjerala sa svojih područja preko 400.000 Hrvata i Srba. Oni koji to tvrde moraju biti proglašeni životinjama a potom potpuno maknuti iz javnog prostora.
Ako je Kolinda Grabar Kitarović shvatila, kad je primila nagradu velikog patriote beg Isakovića, i odustala od ideje nekakve hrvatske autonomije u BIH moraju shvatiti i građani BIH koji se u svom neznanju nazivaju Hrvatima. Poslije njih red će doći na Srbe. Vučić je shvatio. Shvatit će i Dodik.
Bosna, 4.korpus, Rasim, Sefer i sve što diše građanski i patriotski ne smiju trpiti takve uvrede.
Ako treba i Frljić da predstavu napravi u to ime. I Dežulović kolumnu da napiše.
Ellhamdulillah. Smrti fašizmu.  I koječemu još…
Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -