Srijeda, 29 svibnja, 2024

SDS: Očekujemo da Bećirović od sutra više neće biti predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta BiH

Must Read

Srpska demokratska stranka (SDS) nije nikada vezala zasatve ni s jednom političkom strankom, niti ima namjeru to raditi u budućnosti, priopćeno je iz ove stranke.
„Vrlo dobro je poznato da su na ovim prostorima neke druge političke stranke vezale zastave i to na štetu srpskog naroda u BiH. SDS odbacuje bilo kakve insinuacije da je s bilo kojom strankom u BiH vezala zastave za razliku od drugih, nego je uvijek radila u interesu svog naroda što i sada čini“, navodi se u priopćenju.

Što se tiče smjene predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta BiH Denisa Bećirovića, SDS navodi da je pokrenula tu incijativu i na tome će istrajati.

„Razlog za smjenu Bećirovića je njegovo neustavno i antidejtonsko djelovanje. Očekujemo da ćemo dobiti podršku i ostalih zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta BiH i da Bećirović već od sutra neće više biti predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta BiH“, navodi SDS.(F)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -