Nedjelja, 26 svibnja, 2024

SDP NAŠAO DOKAZ MULTIETNIČNOSTI: U Sarajevu osim Bošnjaka žive i hiljade Bosanaca kao i Franjo Topić

Must Read

zlatko lagumdzija 100Predsjednik RS-a Milorad Dodik na izuzetno slabo posjećenom skupu svoje stranke u hotelu Holiday Inn je rekao: “Pravi Srbi već imaju svoju partiju, njima je dosta kojekakvih Pudarića i Pejanovića” navode iz SDP-a BiH.

Na ovaj način Dodik je pokazao da je ubijeđen da samo on zna šta je definicija pravog Srbina i time podsjetio na ideologije koje su ne tako davno certificirale tzv. prave pripadnike nacije, a što je kroz povijest odnijelo milione života, navodi se u priopćenju.

Predsjedniku RS-a nije palo na pamet da loša posjećenost njegovog predizbornog skupa u multietničkom Sarajevu može biti rezultat isključivo činjenice da sarajevski Srbi preferiraju neke druge političke opcije, koje ih ne čine ni manjinom ni manjim Srbima.

Dodiku nije palo napamet da u multietničkom gradu Sarajevu Srbi, Hrvati i Bošnjaci, kao i ostali građani biraju stranke i političke opcije slobodno po svojoj volji i političkom opredjeljenju, a ne isključivo po srpskoj, hrvatskoj, bošnjačkoj ili inoj matrici. Tome najbolje svjedoči višedesetljetnu multietničnost SDP-a.

Na kraju važno je istaknuti da je predsjednik RS-a govorio na skupu svoje stranke SNSD-a, a ne na skupu sarajevskih Srba jer bi u tom slučaju skup potpuno drugačije izgledao i bio daleko posjećeniji nego ovaj njegov, stoji na kraju priopćenja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -