Srijeda, 29 svibnja, 2024

Saša Magazinović objavio brutalne prijetnje smrću zbog Kosova: “Go*no izdajničko, zaslužio si metak u čelo”

Must Read

Šef Kluba zastupnika SDP BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Saša Magazinović na društvenim mrežama objavio je dio brutalnih prijetnji koje je dobio posljednjih dana, a sve zbog toga što je glasao da Kosovo postane član Vijeća Europe.

Oni koji mu prijete očigledno su zamjerili Magazinoviću zbog odluke da glasa potvrdno, piše Avaz.

– Dijelim s vama dio sadržaja koji mi je upućen ovih dana. Lakoća mržnje je zapravo najstrašnija u ovome što vidite. Mrze jedni, drugi, treći. Žele smrt, bolest, imaju surove ideje o tome što se treba dogoditi onome koga mrze. U ovom konkretnom slučaju – meni.

Ljudi s kojima dijelimo životni prostor, pored kojih hodamo, pijemo kavu, puni su mržnje i destrukcije. I to što dio toga ostave u komentarima nije garant da će tu stvari i završiti.

Ako je ovo svijet na koji pristajemo, lakoća mržnje će nam biti samo dio problema – naveo je Magazinović.

Od užasnih psovki na račun Magazinovića, do još gorih “želja”. A onda tu su i komentari u kojima su iznesene jasne prijetnje po život.

“Kad će da ga roknu, zna li se šta”, “Metak je nekad zakon”, “Go*no izdajničko, otpadu srpskog roda, zaslužio si metak u čelo”, “Naći ćemo te nećeš se sakriti”, samo su neki od komentara./HMS/

- Advertisement -

5 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -