Published On: Sri, sij 5th, 2022

SAN SVAKOG MUŠKARCA JE NAĆI CURU DA GA VOLI KAO HRVATSKI MVP TURKOVIĆKU: “Da se samo Hrvatska pita, Bosna i Hercegovina bi već odavno bila u EU”

Nakon što je elmudžahid lajkerica, Turković Bisera izrazila želju da onakva goropadno i lavovska preuzme i uređivanje HRT-a stižu novi valovi mategranićizam puzanja u BIH.

Taj blijedi beskaratkerni pristup hrvatskog MVP-a a koji je očito naredio Plenković u skladu s tradicijom vanjske HDZ antipolitike i koji se svodi na egidu “što nam više gaze Hrvate u BIH to im se više klanjamo, mora nažalost provoditi i Radman”.

Ugodno HDZ-ovo čavrljavnje s notornom nacionalisticom, korumpiranom babom koja javno pred Parlamentom BIH lažira zakone i poslovnike kako bi obranila svoj kriminal, te javno tvrdi, pozivajući se na tumačenje duboke SDA države,  kako je u BIH diplomaciju moguće imenovati Komšićeve muhmine bez diploma, pa tako i lažirane Arape, teroriste s lažnim BH putovnicama što je to? Je lli to odgovorna politika HDZ-a ili nastavak mategranićizma?

Dragi HDZ Hrvatske ne čudite se ako više glasa dobijete od BIH Hrvata, kako onih u BIH tako i onih u RH.  Ne gledajte tada u nebo i ne hvatajte zjake s pitanjem što se dogodilo. Vaš kukavičluk i nepodnošljiva lakoća promatranja nasilja nad vašim narodom u BIH , zgadili su se i Bogu i Ocu.

Doista sjeća li se netko bilo kakvog povišenog tona iz središnjice HDZ-a još od ubojstva obitelji Anđelić do danas? I tko je uopće ono obitelj Anđelić? Bi li bila zaboravljena u RH da je ubijena recimo u Zadru? I tko je ono Vlado Šantić? I kakve poruke šalje RH Vlada svojim blijedim pristupom Hrvatima u BIH, nakon svakog šovinisitčkog istupa Džaferovića. Komšića, Izetbegovića i ostalih islamista BIH?

Pitanje hrvatskim gradonačelnicima i načelnicima u BIH: Kada ćete stati uz svoj narod i proglasiti Matu Granića doživotno nepoželjnim  grobarom Hrvata u BIH? On je utemeljitelj kukavičke vanjske politike HDZ-a čiji je cilj pokopati Hrvate u BIH, napuniti etničkim Hrvatima iz BIH Hrvatsku, pripremiti Federaciju za Bošnjake a ondap pogurati Bošnjake da rješavaju srpsko pitanje u BIH olujnim metodama. Taj neoustaški pristup već je koštao BH Hrvate 6000 mrtvih, u zločinima za koje se Zagreb potrudio da nikada ne budu procesuirani. Čak SDA  nisu tužili niti za UZP Handžar divizije nad Srbima u Sisku i okolici 1992 iako su imali dovoljno dokaza. Mirno su gledali kako SDA procesuira vrh HVO-a a zato vrijeme ta ljudska ološ, Granić, uporno je ponavljao kao je taj rat bio “nesretni sukob Bošnjaka i Hrvata”. Što će reći da rat sa Srbima smatra “sretnim sukobom”.

Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman koji boravi u službenom posjetu BiH je nakon sastanka s ministricom vanjskih poslova BiH Biserom Turković u Sarajevu kazao kako uzajamno uvažavanje ostaje temelj suradnje dvije države.

Izazovna i dinamična vremena, kako je kazao, traže održanje mira i stabilnosti u regiji a Hrvatska sve čini kako bi se to i zajamčilo.

Pojasnio je kako već teku pripreme za zajedničku sjednicu Vlade RH i Vijeća ministara BiH u prvoj polovici ove godine koja će biti održana u Hrvatskoj a razmatra se i održavanje velikog zajedničkog gospodarskog foruma u Sarajevu nakon toga.

Podsjetio je kao Hrvatska i BiH imaju odlične trgovinske odnose s robnom razmjenom od dvije milijarde eura u 2021. godini, realiziraju brojne infrastrukturne projekte poput novih mostova na Savi te povezivanja plinskih mreža.

Šef hrvatske diplomacije u BiH je došao u jeku najveće političke krize koja potresa tu zemlju od okončanja rata 1995. godine i uoči očekivanog nastavka pregovora o izmjenama izbornog zakona kojima bi se trebalo osigurati autentično predstavljanje svih konstitutivnih naroda i građana u tijelima vlasti.

Ti pregovori koji su se odvijali uz posredovanje predstavnika američke i europske diplomacije praktično su zamrznuti u prosincu prošle godine jer nije bilo spremnosti stranačkih čelnika na kompromis koji bi doveo do rješenja.

Od kraja srpnja 2021. godine rad tijela državne vlasti u BiH blokiraju dužnosnici iz reda bosanskih Srba koji su nezadovoljni odlukom bivšeg visokog predstavnika međunarodne zajednice Valentina Inzka da nametne zakon o zabrani nijekanja ratnih zločina.

Grlić Radman je kazao kako je svjestan tih okolnosti no Hrvatska računa da će se to riješiti.

“Iskreno se nadam poboljšanju političkih okolnosti u BiH a tome bi uvelike doprinijelo postizanje dogovora o izmjenama izbornog zakona”, kazao je šef hrvatske diplomacije dodajući kako Hrvatska ohrabruje političke lidere u BiH na postizanje dogovora na temelju koncepta jedne države, dva entiteta i tri konstitutivna naroda te ravnopravnosti svih građana. To bi, drži Grlić Radman, otvorilo i put BiH ka europskim integracijama.

“Kada bi se Hrvatsku pitalo BiH bi već bila u EU i tome nema dvojbe a članstvo u EU bi pridonijelo stabilnosti BiH i pomoglo Hrvatskoj”, kazao je šef hrvatske diplomacije.

Ministrica Turković razgovore je opisala vrlo otvorenima i sadržajnima podsjećajući kako je nedavno u BiH boravio i hrvatski premijer Andrej Plenković a sve je to u cilju poboljšanja uzajamnih odnosa.

“Otvara se mogućnost za napredak i rješavanje pitanja koja opterećuju odnose dvije države već duže vrijeme”, kazala je Turković dodajući kako u rješavanju otvorenih pitanja postoji “ograničeni napredak” ali i prostor za dalju suradnju i njihovo cjelovito rješavanje. Kako je pojasnila, pomak je napravljen kod problema eksploatacije vode iz Buškog jezera za potrebe HEP-a a pitanje gradnje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori traži dodatne razgovore kako bi se našlo obostrano prihvatljivo rješenje.

Dvije zemlje, kazala je Turković, suglasne su da se u BiH pozornost mora usmjeriti na provedbu reformi na kojima inzistira Europska komisija.

“Destabilizacija BiH ne može proći bez destabilizacije cijele regije a nama je svima u interesu da regija bude stabilna”, kazala je Turković dodajući kako su veze između BiH i Hrvatske snažne a dobro prepoznatljivi međususjedski duh demonstriran i tijekom posjeta premijera Plenkovića siguran je put kojim dvije zemlje žele ići.

Ministar Grlić Radman se nakon razgovora s Turković odvojeno sastao s provincijalom Bosne Srebrene fra Jozom Marinčićem te s vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem.

Prije odlaska iz BiH predviđen je njegov posjet Mostaru te sastanak s čelnikom HDZ BiH Draganom Čovićem, lokalnim dužnosnicima kao i susret s biskupom Petrom Palićem i provincijalom hercegovačkih franjevaca fra Miljenkom Štekom./HMS/

guest
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

Stipe, Jadranka, Milanče, Plenković, Radman, fratri-Ahdnamaši, Pohlepni Starac, indolentni Draganče, … 🙁 … ma znate već…

Erdogan sav taj ološ kupuje kao krompir na pijaci 🙁 – nije ni čudo da je i moja heriona prešla u Ministarstvo 🙁 …

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

ps BOG I HRVATI 🙁 – hebbo školu 🙁 – od škole Vas sam bespotrebno boli glava 🙁 …

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

sve zavisi od Uče ,ako je učitelj s kupljenom diplomom ,piši čiku propalo off skroz 😁🙃😄

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

Ovaj problem je najbolje definirao moj jaran Meho kada je rekao: “U džamiji sve razumijem i u džamiji sam najbolji 😎 a efendija me stalno hvali 😎 ! U školi mi je sve teško, ništa ne kontam 🙁 a ni učiteljica mi nije baš frendly 🙁 … Pa, kad je već tako – ja ću vjerovati u Boga 😎 a hebbo školu – neka se sa školom zahebbava tko voli 🙁 !” ALLAH I BOŠNJACI 😎 – sad smo bar u 5 deka isti 😎 !

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

BOG je ljubav

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

Dobri moji Hrvati, u ratu smo uspjeli izvući remi sa sarajevskim islamistima ali mir smo definitivno izgubili – razvalili su nas i Erdogan i zvanični Zagreb i njemačka Zelena govvna i Erdoganovi plaćenici iz američke i britanske ambasade i nema ko nije 🙁 , i … da ne dužim bez veze…

Sada ostaje pitanje: u koje zemlje se isplati migrirati a u koje ne 🙁 ? Najbolje zemlje za migrante su 1. Australija (daleko i ubjedljivo najbolja!) , 2. Švedska 3. Novi Zeland

Ubjedljivo najlošije zemlje su: 1. Kanada (ubjedljivo najlošija) 2. Engleska (vrlo loša) i Amerika ( totalno loša – osim ako ne izgarate od želje da berete pamuk u Virdžinji za 6 dolara po satu 🙁 , o.a.) – ali to ni crnci već odavno neće da rade…

Što se Europe tiče, jedina zemlja koju mogu preporučiti je Švica – kod njih to još uvijek kako-tako fercera. Njemačku izbjegavajte 🙁 – Njemačka je već odavno postala “šajze država” i za rumene Švabure 🙁 – a onda možete zamisliti šta tek Vas očekuje 🙁 . Austrija je totalno truba 🙁 a u Italiji ćete isto tako slabo živjeti 🙁 ali – u Italiji imate more, Sunce i mlađahne Talijanke 😎 – a nije sve u parama – nešto je i u slatkicama 😎 !

Ako imate kakvih pitanja, bujrum u Hasin migracioni centar 😎 – afganistanci suhim zlatom plaćaju Hasine poučke i opseravcije 😎 !!!

Last edited 1 godina prije by "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

Samo jedno mjesto na svijetu se zove Dom HRHB 🇭🇷

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
1 godina prije

Travnički taksisti su rekli: “Domovina je tamo gdje ti je šlajpek pun, hrana dobra a slatkice nagodne 😎 !” Ma šta taksisti znaju 🙁 , i ja velim…

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

Obitelj je Dom

Manjina
Manjina
Šta ti kažeš na ovo?  "Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
1 godina prije

Niste izvukli mi vam dali nezaprani dali nije to isto 🤔

GradjanskiBijes
GradjanskiBijes
1 godina prije

Jede Bisera dušmane kao vlahisavljevićka čvarke. Škutorski brabonjci na aparatima. Tekbir!

Šaćir soros
Šaćir soros
1 godina prije

Vidjecemo da li je njeno našlo za ramazana

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Maslo je snaslo

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

tko ima viška masla i gujicu maže s njim

VukčićHrvatinić
VukčićHrvatinić
1 godina prije

Opet nas ova kukavička ološ obilazi,frflja šuplju,daju lažne izjave,kopiraju Njonje,obečavaju iz šupljeg u prazno itd.

Vitar
Vitar
Šta ti kažeš na ovo?  VukčićHrvatinić
1 godina prije

T O Č N O !

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Zasto netraze i nepodignu optuznice protiv Bosnjaka koji su ubijali nasu djecu na skolskim igralistem u Vitezu te u velikom broju neduzno hrvatsko pucanstvo ostalim djelovima BiH a da ne govorim o zlocinima kao sto su silovanja. Ne umjesto toga oni njih pozivaju u Vukovar i stavljaju u prve redove kolone sjecanja. Neka ih je sram.
Stalno poticu te razgovore o prisutnosti EU i angazmanu EU za promijene izbornog zakona pa EU je nas unistila. Prvi korak bi bijo da traze i osude Bosnjake za zlocine nad srbima i Hrvatima a mi ce mo sami da se izborimo za promijene u BiH uz pomoc gospodina Dodika.
Neka se ugledaju na gospodu Vlaisavljevic

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Kako misliš – na gospođu Vlaisavljević 🙂 ? Da sve Hrvate zaposlimo u Ministarstvo ili si nešto drugo imao na umu?

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Vidi ih na slici, kao brat i sestra.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Dajemo pola za treći

Mujaga
Mujaga
1 godina prije

Sta je zvanicna politika Poskoka.
Da izazove rat izmedju Bosnjaka i Hrvata??
Umjesto da pohvalite ako dodje do priblizenja stavova vi samo crvarite

"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
"Sweet Smoke by Haso" - elitni nargila bar!
Šta ti kažeš na ovo?  Mujaga
1 godina prije

Da Vas otkačimo za sva vremena 🙂 – pa da opet budemo dobri susjedi i komšije <3 !

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Mujaga
1 godina prije

Kakav je stav o Zelenku Komšić

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Mujaga
1 godina prije

Nema približavanja, samo razlaz,,, sa mujama nema dogovora,,,,

Zigica
Zigica
1 godina prije

Još jedan hrvatski juda! Pa ima li kraja onim koji prodaju vjeru za veceru među Hrvatima ?

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
1 godina prije

to pitanje postavi Zelenku Komšić ,na pogrešnoj si adresi.alo

eukolonija
eukolonija
1 godina prije

Gordana Grlića Radmana plaća muslimanski AID i on je više nego pokazao da su njeni preći Bošnjaci u Pljevljima u Crnoj Gori od Hrvata u BiH

Mujguri 93.
Mujguri 93.
1 godina prije

Dodvoravanje muslimanima je kontraproduktivno za HDZ Hrvatske. Nakon svakog dodvoravanja muslimani Hrvate mrze još više, puno više nego Srbe, a glasači HDZ se kopne i prelaze u druge tabore. HDZ vodi promašenu i gubitničku politiku kada je u pitanju BiH.

Zigica
Zigica
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 godina prije

Tako je. Samo SNSD brani interese Hrvata !

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 godina prije

👍

Zlatni ljiljan
Zlatni ljiljan
1 godina prije

Sreća pa se Hrvatska ničeg nepita mi od ovakvih komsija i susjeda i netrebamo veće neprijatelje sve rade da bi razbili bih al dok god je na čelu države nas presjednik Gosp Željko Komsic nemogu nam nista mogu samo da ga puse 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Zlatni ljiljan
1 godina prije

Dodik je razvalio BiH na pola vi ljiljani umjesto na republiku srpsku 93/95 okrenuli oružijee na Hrvate, neizbrisiva sramota i kukavičluk.

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉
Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Zlatni ljiljan
1 godina prije

Mujgure, Hrvatska se pita za sve. Bez konsenzusa, dakle bez glasa Hrvatske ne može se donijeti niti jedna odluka kako u EU tako i u NATO-u. Da ti bude jasnije, bez glasa Hrvatske, BiH ne može postati dio navedenih asocijacija. Međutim problem je hrvatska anemična politika koja se ne zna izboriti za svoje nacionalne interese. Puno programa preko kojih EU novčano obilato potpomaže BiH, Hrvatska bi mogla stopirati kada bi to htjela. Naravno, za to RH trebaju argumenti, a njih nije teško naći kada je u pitanju nefunkcionalna BiH.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zlatni ljiljan
1 godina prije

Ne zaboravi da su muslimani u sendviću između hrvata i srba .Da sam na tvom mjestu malo bi se zamislio..
Rano ste se počeli radovati.Poslije smijeha dolazi plač..
Jedino rješenje vam je da dobijete krila ,ali i to je upitno kako će te preletiti.
De malo razmisli o tome .

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

A ti stvarno umislio da je Bosna samo da je muslimanska

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Šoooćire 🐲🐉🍻ganga časti

Last edited 1 godina prije by Ganga🐉