Subota, 15 lipnja, 2024

Samo su jedni ”Mostarski crnjaci” i oni su otišli u povijest

Must Read

Originalna Facebook stranica ”Mostarski crnjaci” je ugašena.

”Samo su jedni ‘Mostarski crnjaci’ i oni su ugašeni”, rekao je za Bljesak.info Emilio Perić, koji je godinama vodio ovu Facebook stranicu. Inače, Perić je kako nam kaže ovu Facebook stranicu ugasio prošli mjesec iz jednostavnog razloga – želi odmor. ”Jednostavno želim odmor i da ne bude nekog stresa. Jer što god se objavi, netko se ‘nađe’ u objavi i jednostavno ne želim više stresa”, pojasnio nam je Emilio.

Nakon što je Emilio ugasio svoju stranicu, pod istim imenom je otvorena nova stranica ”crnjaka”, kojoj on nije autor. ”Netko je otvorio stranicu i piše da je prethodnu, koju sam ja administrirao ugasio Facebook što nije istina. Sam sam ugasio stranicu, a ova nova je kopija s kojom nemam nikakve veze. Mnogi su je pokušali kopirati ali samo je jedna prava stranica koja je otišla u povijest”, pojasnio je Emilio, još jednom napominjući da je trenutna stranica lažna i da nema nikakve veze s prethodnim ”crnjacima”

Podsjetimo, na stranici ”Mostarski crnjaci” svakodnevno su se objavljivale fotografije o ljepotama ali i apsurdima Mostara, sve u želji da nasmije pratitelje ali i podigne svijest građana te poboljša sliku grada na Neretvi. Perić je poručio da se nada kako će ovi novi autori stranice smisliti nešto novo i kreativno, a ne samo kopirati.

bljesak.info

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -