Published On: Čet, stu 17th, 2016

Razvode se Clintonovi

Po svemu sudeći, “skladnom” braku Clintonovih se bliži kraj. Ljubavi između Billa i Hillary odavno nema, još od 1998. godine čuvene afere s Monicom Lewinsky, a pogotovo sad poslije katastrofalnog poraza na predsjedničkim izborima. Sve je popucalo po šavovima. Pred sam kraj kampanje, Bill i Hillary Clinton žestoko su se posvađali jer je Hillary krivila direktora FBI Džejmska Komija za njezin nagli pad u anketama.
“Bio sam s Billom u Little Rocku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovno otvorio istragu zbog njenog korištenja privatnog email poslužitelja i tako preokrenuo njenu kampanju”, rekao je jedan od najbližih suradnika bivšeg američkog predsejdnika, prenosi Daily Mail .
“Bill nije prihvaćao da će je Komi koštati izbora. Što se njega ticalo, sva krivnja je ležala na Robiju Muku (voditelju kampanje), Johnu Podesti (predsjedniku kampanje) i Hillary jer su bez imalo takta i stavka govorili o jadnoj ekonomiji i utjecaju gospodarstva na milijune i milijune glasača radničke glasa “, nastavlja izvor. “Bill je bio toliko crven u licu da sam se bojao da će dobiti srčani udar, onda je pobjsnio i bacio mobitel sa krova svog penthausa prema rijeci”, ističe suradnik, koji je dodao da je još tijekom listopada mjeseca Bill tvrdio kako njegova supruga srlja u propast. Umjesto da ga poslušaju, oni su ga udaljili iz kampanje, što ga je još više iritiralo, toliko da su liječnici potvrdili kako je došao u predinfarktno stanje.
“Hillary apsolutno nije htjela da ga sluša. Rekla je mužu da su mu ideje zastarjele i da nemaju dodira s stavrnošću. Koliko god je on pričao i upozoravao ništa nije vrijedjelo, jer nitko nije želio da ga sasluša i uzme za ozbiljno ono što je pričao – potvrdio je blizak suradnik bivšeg predsjednika dodajući da Bill Clinton krivi suprugu za neuspjeh na izborima i da čak planira se razvede “, zaključio je izvor Dekleva mejla. (Daily Mail, Informer)