Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Govedarica, šef vladajućeg SDS-a: Poslije Pašića, Karadžić najveći sin ovih prostora

Must Read

BEOGRAD, BANJALUKA – Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, rekao je da se još nije čuo sa Aleksandrom Vučićem, premijerom Srbije. “Srbija je u velikim problemima, a istovremeno je došlo do šumova na relaciji Banjaluka-Beograd. Ne znam zašto se to događa, ali siguran sam da zbog velikog obima posla koji ima Vučić još nije našao vremena da se javi. Bosića je često zvao.
Očekujem njegov poziv. Spreman sam da razgovaramo jer s kim da razgovaramo ako ne sa vrhom Srbije”, rekao je Govedarica za izdanje Nedjeljnika za RS. Dodao je da se čuje i  sa Radovanom Karadžićem, prvim predsjednikom SDS-a.
“S vremena na vrijeme on me pozove. Otkako sam predsjednik, čuli smo se dva puta. Razgovaramo o svemu, najmanje o politici. Pričamo o epskim pjesmama i poljoprivrednim kulturama. Naravno, tu su i neki politički stavovi”, objasnio je lider SDS-a. Istakao je da je Karadžić, živa istorijska ličnost i slika.
“Radovan je živa istorijska ličnost, istorijska slika, koja po mom uvjerenju, poslije Nikole Pašića, nije bila viđena na ovim prostorima. Pašić je posljednji srpski političar koji je bio kadar da razmišlja i dugoročno posmatra stvari, strateški ih postavlja. Radovan je prvi poslije njega dobio jednu važnu bitku za srpski narod”, rekao je Govedarica.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -