Published On: Čet, sij 21st, 2021

PUCNJAVA U ZAGREBU: Ranjeni muškarac i žena, policija otkrila detalje napada!

Rano  jutros, oko 4 sata, u Zagrebu je došlo do pucnjave. Ranjene su dvije osobe, muškarac i žena. Izvan su životne opasnosti.

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkoj Peščenici, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU Zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

U BMW u kojem su bili muškarac i žena prvo se zaletio drugi BMW, talijanskih registracija, u kojem su bili muškarac i žena koji su se verbalno obračunali s parom u prvom automobilu.

Potom su  napustili mjesto događaja, a ubrzo su se ondje dovezla četvorica muškaraca, a jedan je počeo pucati na muškarca i ženu u autu.

Iz Policijske uprave zagrebačke poslali su priopćenje s detaljima napada.

“Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.

Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku”, objavili su iz PU zagrebačke.

Na mjestu obračuna na tlu može se vidjeti 50-ak tragova, najviše čahura.