Poželjet će se drumovi Turaka ali Turaka nigdje biti neće…

U svom zadnjem labuđem pijevu na Federalna.ba gdje ga je uslužila novinarska labudica te džihadističke, protusrpske i protuhrvatske, dakle i protubošnjačke i prtobosanske TV kuće, vjerujete ne da nam se guglati njeno ime, Bakir je između ostalih vapaja zavapio kako on ne razumije zašto se od njega i Bošnjaka traži da okrenu leđa “takvom prijatelju kakav je Erdogan”.

A taj narečeni Erdogan recimo uradio je sljedeće:

  1. Na grob Bakirovog oca posuo je pepeo s groba El Fatiha, ubojice bosanske srednjovjekovne države, pepeo čovjeka koji je osobno odrubio glavu posljednjem našem kralju, kralju srednjovjekovne Bosne a potom mu oderao kožu, te mu glavu dao pokopati s druge strane brda tako da s njega ni mrtav ne može “gledati” Jajce.
  2. Prevedno na današnjicu: Vrhu ove džihad partije ne smeta što im je otac nacije ovjenčan pepelom ubojice bosanske države.
  3. Isti taj Erdogan naručio je zabranu Orhana Pamuka u Sarajevu, mimo volje građana Sarajeva
  4. Isti taj Erdogan naručio je u noč genocida nad Armencima veliku tursku zastavu na gradskoj vijećnici Sarajeva. Koju je btw podigao Imoćanin, Mehmed Beg Kapetanović, unuk Joze Cvitkovića , koji se onomad poturčio radi posjeda u Ljubuškomi napravio njegovog oca AlajBega. Mehmed će kasnije postati gradonačelnik Sarajeva i pokretač lista Bošnjak, po volji Austrije, razaračice odnosa na Balkanu. On će za nagradu i služenje projektima Beča biti prvi i jedini musliman u povijesti koji će dobiti titulu bečkog grofa – Von Vitinsky. Može kršćanstvo iz Imoćanina, oca bošnjačke nacije ali ne može imotska taština. Nekad se kite grofovskim titulama nekad mercedesima. Svatko u svoje vrijeme.

Ovaj narečeni goreopisani kmek prvog u Bošnjaka, supruga supruge koja je izdala naciju te je trčkarala po skripte u Zagreb u doba najgoreg genocida Hrvata nad Bošnjacima, (UZP) nagovještava buduće odnose na bošnjačkoj sceni .

Ti procesi će sada biti jako ubrzani. I dovest će do neočekivanog zahtjeva. Do borbe SDA za formiranje islamskog entiteta na što većem prostoru BIH. SDA će vjerojatno prijetiti i destabilizacijom prostora. I nema čime neće, samo ako prođe neokrznuto. A u radikalizaciju će morati krenuti što prije. Time će izbjeći i sudske procese i neke nove Mahmuljine.

Stoga ovaj tekst čitajte između redova. Jer nije ni nama da baš sve svakome unaprijed pojašnjavamo i omogućimo novim bjeguncima da pređu granicu nakon što shvate.

Teze su jasne i bit ćemo jako krati:

  1. Sve dok Schmidt nije vratio Hrvatio ono malo jada i bijede od prava, iako je bio dužan prema presudi vratiti nam sve, sve dakle do tad, imala je smisla i učinka SDA emotivna ucjena prema drugim bošnjačkim partijama. Do tada su ih mogli napadati da je svaki dodatni ustupa Hrvatima, sada dok nam ih EU i SAD nude na pladnju, ništa drugo nego izdaja.
  2. Sada kad tog više nema, kada je Hrvatu zajamčeno da i pored nagriženog Doma naroda, ipak crpi ono što je bio hrvatski uvjet mira u Washingtonu – pravo da sudjeluje u podjeli vlasti, voljom naroda svojega, i da ne može biti Vlade u FBIH koja će biti imenovana protivno natpolovičnoj volji naroda hrvatskog, sada više SDA ne može ucjenjivati sve one stranke koje su sve ove godine bile neka vrst političkih robova ove zloćudne antieuropske, antobosanske i antibošnjačke partije. Partije koja je Bošnjacima priskrbila imidž opasne nacije a Americi natjerla najveću tugu u njenoj povijesti, slanjem ABIH vojnika na WTC. I to kao zahvalu za Dayton, valjda.
  3. Unutar takvog okvira stranke koje nisu SDA a muslimanske su imaju dva izbora, stati uz SDA, i njihovu neumitnu radikalizaciju odnosa u BIH ili s Hrvatima krenuti u konačnu izgradnju FBIH u taj proces uvući u Srbe, onemogućiti im razloge za otcjepljenje, prihvatiti otvorenu ruku Europe i naprosto se riješiti tereta Bakira Izetbegovića.

Urade li ovo drugo, a hoće, jer je ovo prvo nešto što su već prošli i u čemu im je voda došla do grla, Izetbegović će imati samo jedan izbor: Ili pobjeći iz zemlje ili uništiti zemlju.

A prvi korak do tog bit će proglašenje Bošnjačke republike. Kvaka na koju on tu računa upravo je posipač zločinačkog genocidnog pepela po mezaru Alijinom. Erdogan. No prilike čine lopova a stjecaj okolnosti izuzetno je važan u svakom lopovskom projektu.

I sve se nešto čini da Turaka, u tom vapaju u pomoć, uskoro biti neće. Ostvaruje se tako stari guslarski ep, velikog srpskog guslara Filipa Višnjića, tvorca svih naših hajduka. Tvorca naše slobode. Neka mu je mir duši epopejskoj.

Dalje ne bismo. Neka nas plate pa će dobiti detaljnu analizu.

Ugodna noć.

more recommended stories