Published On: Čet, pro 20th, 2012

Povodom Božića upriličen domjenak u glavnom uredu Granične policije BiH

SARAJEVO: U povodu katoličkog Božića danas je u Glavnom uredu Granične policije BiH (GPBiH) direktor ove agencije Vinko Dumančić upriličio tradicionalni domjenak za sve uposlene, kao i za prijatelje i goste iz drugih institucija.
Među ostalima, prigodnoj svečanosti prisustvovali su – Dragan Čović, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH, Dušanka Majkić, predsjednica Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost BiH, Almir Džuvo, direktor Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Himzo Selimović, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Goran Zubac, direktor Državne agencije za istrage i zaštitu BiH i James J. Tillman, program-menadžer ICITAP misije u BiH (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD).
U povodu obilježavanja najznačajnijih vjerskih blagdana u Graničnoj policiji BiH se tradicionalno organiziraju prigodne svečanosti, a na ovaj način se izražava poštovanje prema svojim saradnicima i blagdanima koje oni proslavljaju, saopćeno je iz Glavnog ureda GPBiH.

0 0 glasovi
Ocjena članka
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare