Published On: Ned, kol 22nd, 2021

Političar akter opće tučnjave u Istočnom Sarajevu, sve počelo plesom djevojaka?

Morate znati samo jedno, on (Njegoslav Krstić) je meni rekao: “Ja ću samo tebe progoniti da te politički sahranim”, kaže Sladoje.

Njegoslav Krstić iz Istočnog Sarajeva javio se redakciji Avaza s tvrdnjom da je njegovog sina Đorđa tuklo šest muškaraca a među kojima je bio i Aleksandar Sladoje, vijećnik DNS-a u Gradskom vijeću Istočnog Sarajeva.

Kako je kazao, oni su čak i obiteljski povezani sa Sladojem.

“Što ja imam s njima, obuzdaj ih ti”

– Sukob se dogodio nakon prepirke u kafiću. S mojim sinom su u društvu bile djevojke. Te djevojke su plesale i neki dečko je prišao i mom sinu rekao: “obuzdaj malo te djevojke da ih ja ne bih obuzdavao” jer je bilo tijesno u kafiću. On mu je odgovorio, “što ja imam s njima, obuzdaj ih ti” na što mu je on postavio pitanje, “jesi li to ti mangup” – kaže za portal Avaza Njegoslav Krstić.

Njegoslav Krstić: Mog sina je tuklo pet-šest muškaraca
Foto: Avaz

Dalje, ističe da je po izlasku iz kafića, sat vremena nakon tog verbalnog sukoba, na njegovog sina nasrnulo pet-šest muškaraca.

– Među njima je bio i Aleksandar Sladoje, vijećnik DNS-a. Tukli su ga nogama, imamo dokaze. Nanijeli su mu lakše tjelesne ozlijede, zub su mu isto ozlijedili. Moj mali nije bio pijan, i spreman je. Jednog je uspio svladati i baciti na zemlju, to je Slobodan Mijović, on je prvi nasrnuo na mog sina Đorđa – priča Krstić.

Maloljetni Krstić zadobio i povrede glave
Foto: Avaz

Dodaje da mu najviše smeta što se jedan odbornik tako ponaša i dopušta sebi da se tuče s maloljetnicima.

– Moj sin je prepoznao Aleksandra Sladoju. Danas nas je zvao (Sladoje, op.a.) da se ispriča. Nemam ja što s njim pričati – zaključuje svoju priču Njegoslav Krstić.

S druge strane, i Aleksandar Sladoje je ispričao svoju verziju događaja.

– Morate znati samo jedno, on (Njegoslav Krstić, op.a.) je meni u lice rekao: “Ja ću samo tebe progoniti, hoću da te politički sahranim”. Nigdje nije naveo tko ga je tukao, samo je naveo mene a ja sam tu sporedni akter. On je na Facebooku napisao da sam ga u glavu udario, to uopće nije istina – kaže za Avaz Sladoje.

Aleksandar Sladoje: Vidio sam kada mi je drug pao i nisam dao da ga šutaju
Foto: Avaz

Na upit je li točno da je tukao mladića kaže:

– Bila je opća tučnjava, sudjelovalo je deset ljudi. Ja nisam sudjelovao, kada su se oni razišli, vidio sam da su unakazili mog druga. Oni to nigdje ne spominju zato što su se dogovorili da mene progone politički. Ja u životu nisam ukrao feninga. Jutros sam bio u policiji, dao sam izjavu. Rekao sam kako je bilo, nisam udario momka u glavu. Oni su samo krenuli šutirati mog druga, ja sam prišao i momka (Đorđa, op.a.) udario po butinama i razvadio ih. Digao sam ga, zagrlio i rekao nemoj da ga tko dira.

Povrede na leđima Đorđa Krstića
Foto: Avaz

On je pljunuo sestru mog druga koji je započeo tuču

Dodaje da je istina da su se čuli jučer.

– Kada je frka u kavani, što će maloljetnik u kavani. On je pljunuo sestru mog druga koji je započeo tučnjavu. Tu je samo problem što sam ja vijećnik. Vidio sam kada mi je drug pao i nisam dao da ga šutiraju. To su srednjoškolci, njih je došlo više i neću pustiti da mi druga šutiraju. Ja sam svjestan da tu imaju nadzorne kamere, da se to snima – kazao je na kraju Aleksandar Sladoje, vijećnik DNS-a u skupštini Istočnog Sarajeva.

Bild.ba

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x