Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Pogledajte što Zenica diše

Must Read

ZENICA – Zašto nama mjerenja parametara zagađenja zraka i zašto nisu reagirali s potrebnim upozorenjem građanima Zenice?, stoji u pozivu aktivista medijima da objave snimku zagađenja Zenice.

Tvrdeći kako je zrak nad Zenicom i više nego zagađen što će imati za posljedicu i veliki utjecaj na zdravlje ljudi, aktivisti Muhamed Pivić i Hasan Kreho kažu kako se odgovori trebaju tražiti od načelnika Općine, Komisije za zaštitu okoliša u općini Zenica, Komisije za alarmantna stanja okoliša, Federalne Uprava za inspekcijske poslove i Vlade Federacije odnosno njezina Ministarstva okoliša i turizma.

-Još se jednom potvrdilo da nadležne i odgovrne Institucije iz oblasti zaštite okoliša nisu zaštitili interese građana, navode aktivisti.

Inače, Zenica se godinama bori sa zagađenjem, no glas bune ne doseže dovoljno daleko. Iako su brojni pokazatelji kako je stanje više nego za podizanje uzbune nadležni popuštaju zeničkim zagađivačima gledajući kroz prste kako se ne poštuju pravila o raznim pročišćivačima i zaštiti okoliša.

bitno.ba
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -