Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

PESKOV: Pogoršanje veza s Washingtonom najveće razočarenje za Rusiju

Must Read

Glasnogovornik ruskog predsjednika Vladimira Putina izjavio je u petak da Kremlj smatra pogoršanje veza sa Sjedinjenim Državama najvećim razočarenjem u godini na izmaku.

Odnosi između Moskve i Washingtona pali su na najnižu točku od hladnog rata nakon ruske aneksije Krima u 2014. godini i američkih navoda o ruskom miješanju u predsjedničke izbore u Sjedinjenim Državama u 2016. Dvije zemlje uvele su osvetničke mjere jedna drugoj tijekom ove godine, u obimu od ograničenja broja službenika u veleposlanstvima do kažnjavanja medija u državnom vlasništvu.

Upitan koje je najveće razočarenje za Kremlj u 2017. godini, glasnogovornik Dmitrij Peskov izjavio je novinarima da je pogoršanje odnosa sa SAD-om “sigurno” na listi razočarenja.

Peskov je ponovio poziciju Kremlja da Rusija želi dobre odnose sa SAD-om zasnovane na “obostranom povjerenju i poštovanju”, ali je kazao da je “za tango potrebno dvoje”, prenosi Associated Press./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Crook likely decided the presidential election. But not in the way he intended…

On the German portal FOKUS, psychologist and professor Dr. Florian Becker analyzes events in the USA: Dramatic Incident In the USA,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -