Published On: Pon, lis 3rd, 2022

PDP će tražiti poništavanje izbora za predsjednika RS, sumnjaju u prevare

Branislav Borenović, predsjednik PDP kaže da ne odustaju od tvrdnji da je njihov kandidat Jelena Trivić nova predsjednica RS.

Najavio je kaznene prijave za, kako tvrdi, izbornu prevaru koja se dogodila tijekom noći

Rekao je da brojni primjeri ukazuju da ima nelogičnosti, i da je uzorak kojim raspolažu ukazao na pojedu Trivić.

“Pobijedite pošteno čestitati ćemo vam ali nemojte krasti”, rekao je Borenović.

Trivić je rekla da je sumnjivo što je SIP tijekom noći priopćio da nema podataka za predsjednika Republike jer odbori nisu dostavili podatke u sustav u roku.

Ona je dodala da je na glasačkom mjestu u Krajišniku, odakle potiče njena obitelj, prema službenim glasovima osvojila nula posto glasova, i da je to statistički nemoguće.

“Zbog toga što znamo da je na razini cijele RS bilo krađa, i što su slijepi glasali, tražit ćemo da se izborni proces ponovi na razini cijele RS”, rekla je ona.

“Možda nećemo uspjeti istjerati do kraja ovo s ponavljanjem izbora ali ćemo istjerat do kraja sve prevare”, rekla je Trivić./HMS/

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Dritan
Dritan
2 mjeseci prije

Mogu tražiti ali dali ce dobiti.Sve je transparentno ovi su još sinoć vidjeli da će izgubiti pa izašli na ulice kako bi danas mogli da optužuju da su prevareni.A Dodik ih pomeo na svim nivoima vlasti njegova stranka najviše svih stolica osvojila.Tvrdili su kako niko nije u Celincu,njen rodni grad, glasao za Jelenu a nije tačno na CIKovoj stranici možete vidjeti da je i tu Dodik pobjedio,ali je imala dosta glasova,bilo je tjesno.Namjerno trolaju danas,ili ne znaju brojati glasove.Glasovi se broje ravnomerno u svim delovima RSa i onda imas uvijek pravu sliku,A ovi brojati prvo svoje opštine gdje su jači i kad su došli do 70 posto objavili pobjedu.A Dodik ih počeo u onih 30 posto njegovih opština.A i u ovih 70 posto opština koje su PDP prebrojali Dodik je imao veliki broj glasova.Po ovoj teoriji PDPa i Borjanu kristo je neko pokrao jutros je vodila ubedljivo nakon sat vremena gubi.

Last edited 2 mjeseci prije by Dritan
Ozna sve dozna
Ozna sve dozna
1 mjesec prije

Zanimljivo, do momenta kad su proglašavali “pobjedu”, sve je bilo OK (tj. dok su manipulisali podacima, objavljujući samo one koji su bili u njihovu korist), ali kad su objavljeni podaci od strane CIK-a onda su počeli sve suprotno da tvrde, da plaču i da se prenemažu, a da paradoks bude još veći isti ovaj CIK su oni (opozicija) postavili, smijenivši onaj prethodni (“pozicijski). Razumijem da su u nezgodnoj situaciji, anglosaksi dali pare, a rezultata nema!

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

PDP = ProislamskoMuslimanska staranka.