Published On: Sub, ruj 4th, 2021

Odvjetnik Bakirovog zeta tvrdi: Ćamil nije vlasnik kupleraja

Nakon što je tabloid Objektiv.rs u novinama i na svom portalu objavio da je Ćamil Humačkić, zet Bakira Izetbegovića, vlasnik kupleraja u Njemačkoj i nakon što je o tome izvijestila i poznata Facebook stranica “Raja sa biroa”, oglasio se njegov odvjetnik Nedžad Beća čije reagiranje prenosimo:

– Kao što Vam je to poznato, naš vlastodavac je u petak, dana 27. kolovoza 2021. godine, zaključio brak sa Jasminom Izetbegović. Taj događaj su određeni lokalni i regionalni web portali, dnevni listovi itd. iskoristili za vlastitu promociju, politički obračun s roditeljima Jasmine Izetbegović odnosno Strankom demokratske akcije i slično.

Ostvarivao značajne prihode do objave

U okviru tih aktivnosti i odnosa, koji nemaju nikakve veze s našim vlastodavcem, u medijima odnosno web portalima je objavljena netočna informacija da je gospodin Čamil Humačkić vlasnik, suvlasnik i/ili direktor pravne osobe koje se bavi eskortom. Tu informaciju su različiti mediji odnosno web portali i dnevni listovi prenijeli, pri čemu je u politički motiviranim objavama djelatnost te pravne osobe označena kao kupleraj – navodi odvjetnik u dopisu.

Kaže da se radi o informaciji koja je netočna i koja je relativno lako i jednostavno provjerljiva.

– Ovim dopisom Vam ukazujemo i na to da Ćamil Humačkić nije javna ličnost niti ima namjeru to postati odnosno na takav način se ponašati. Radi se o izuzetno uspješnoj osobi koja prihode ostvaruje u realnom sektoru i čije poslovne aktivnosti u bitnom dijelu ovise od njegovog ugleda i reputacije – piše Beća.

Kaže i to kako se radi o osobi koje je do predmetnih objava ostvarivalo značajne prihode tako je za očekivati da će i materijalna štete biti izuzetno velika a što se može zaključiti i iz informacija i obavijesti koje je, kako kaže, naš klijent, nakon objave sporne informacije, već zaprimio od poslovnih partnera.

Humačkić se protivi objavljivanju njegovih osobnih podataka

– Obavještavamo Vas o tome da se naš vlastodavac protivi objavljivanju njegovih osobnih podataka kao i da istovremeno traži od Vas da izbrišete sve informacije na osnovu kojih se on može identificirati. Pozivamo Vas i sve ostale medije da svoj posao obavljate profesionalno te da informacije koje se odnose na našeg klijenta prije objavljivanja provjerite te da na taj način spriječite štetne posljedice koje nastaju zbog iznošenja i/ili pronošenja netočnih informacija.

Iskreno se nadamo da ćete postupiti u skladu s ovim dopisom te da našeg vlastodavca koji nema nikakve veze s domaćim i lokalnim političkim odnosima nećete dovoditi u vezu s aktivnostima kojima se ne bavi – piše u dopisu odvjetnik Nedžad Beća. /HMS/

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Risovčanin
Risovčanin
1 godina prije

turska posla

Nana
Nana
1 godina prije

Camil nije vlasnik, ON JE KORISNIK KUPLERAJA….

Sedam godina je mladji od ,,mlade,, Bakirove kcerke. OZENIO JU JE IZ KORISTOLJUBLJA.

To joj je DRUGI BRAK. Nije friska dosla Camilu.

Kaze nena ,,JEDNU VRECU ZA MOG BAKIRA,, Mnogi su zaboravili taj film. Camil nije.

Komsicoglu
Komsicoglu
1 godina prije

Kmetovi opcinjeni begovskom porodicom.

EDO
EDO
Šta ti kažeš na ovo?  Komsicoglu
1 godina prije

Nego kakve su i kolika je tarifa?

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Eto posla za familiju. Još nešto sa 30 godina postao milioner. Pa koji je to stručnjak mašala. Ja mislim da je on sad jedan od čuvara blaga izmetbegovica.

zrinjevac
zrinjevac
1 godina prije

zna Camil sta radi…zna on dobro da ce mu u firmi ginekolog dobro doci…pa makar i sa fals diplomom

Carlos
Carlos
1 godina prije

Pa šta i da je vlasnik kupleraja! Nek nisu diplome u pitanju, što je opasan .kupleraj

PrDežulović
PrDežulović
1 godina prije

oće reć; kupleraj je vlasnik ćamila, jes tako mi dina!

PrDežulović
PrDežulović
1 godina prije

IT = Iznajmljujem Trebe (bezbeli po šerijatu!)

Last edited 1 godina prije by PrDežulović
Truba
Truba
1 godina prije

Halal kupleraj u dojčlandu i nije neki grijeh.

Rera
Rera
1 godina prije

Nije on prepisa je sve na sebiju