Published On: Čet, ruj 30th, 2021

Obračun s Dodikom: Ovo ti je zadnji put

 

”Osobno Vas upozoravam, ovo je posljednji put da se tako obraćate kada je u pitanju BN TV i kada sam u pitanju ja”, rekla je novinarka, na što joj je Dodik rekao: ”Ti si veliki izdajnik”.

”Neće proći ni Komšićeva ni Palmerova ideja”, rekao je Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu koja je protekla uglavnom u Dodikovom obračunu s BN televizijom.

Pressicu je obilježila i reakcija novinarke spomenute televizije Slađane Jašarević koja se pokušala verbalno obračunati s Dodikom.

”Želim da mi pojasnite kako je moguće da ATV koja je u vlasništvu obitelji Dodik može jedina dobiti digitalnih signal, a BN i drugih 26 TV kuća ne mogu”, pitala je Jašarević, a onda i zaprijetila članu Predsjedništva BiH:

”Osobno Vas upozoravam, ovo je posljednji put da se tako obraćate kada je u pitanju BN TV i kada sam u pitanju ja, jer ja sam član porodice pooginulog borca koji je poginuo za RS dok ste vi švercali cigarete”, rekla je Jašarević, na što je Dodik odgovorio: ”Vidite da BN nije normalna televizija. A tebi mogu reći – jesi, ti si jedan veliki izdajnik”.

”Ako BN ovako bezlično laže, onda i ja imam pravo reći što želim. Sva ova afera oko kisika je izmišljena, radi se o bjesnilu BN-a i opozicije koji žele manipulirati, evo kao i sa signalom. BN je besplatno koristio signal RTRS-a, švercali su ga, i Sud je sad presudio na njeihovu štetu i to moraju platiti RTRS-u”, rekao je Dodik.

Na kraju je dodao kako je Vlado Trišić ”najveći tajkun u RS koji je prije rata bio gologuzan”.

Dodik je, uz ostalo, poručio kako je nemoguće da Amerika nameće BiH rješenja o izborima kad se pokazalo kakav je njihov način biranja.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Milko
Milko
1 mjesec prije

Odvratni Vlade Trišić vlasnik BN Tv, sa kućom u USA. Pogodite ko ga plaća da laje protiv Dodika u Srpskoj.

bih
bih
Odgovori   Milko
1 mjesec prije

jesi jadan Milko

Zoran
Zoran
1 mjesec prije

Tkzv.novinarka je malo zesca seljncura.

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

Žalosno ali istinito, Erdogan i njegov potrčko Soroš kontroliraju 98% medijskog prostora u BiH! Situacija sa medijskom kontrolom je toliko loša da mi samo jedno rješenje pada na pamet: raditi isto ono što su radili komunisti tridesetih godina! Ilegalno štampati letke i noću ih lijepiti po zidovima i dijeliti slučajnim prolaznicima! Islamisti, možete kako hoćete ali ne i dokle hoćete!