Published On: Pon, lip 21st, 2021

Murizu Memiću osigurana policijska zaštita nakon prijetnji smrću

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo je nakon prijetnji osiguralo zaštitu Murizu Memiću.

Murizovka kćerka i sestra ubijenog Dženana Arijana Memića zahvalila se na Facebooku zapovjedniku PU Ilidža i komesaru MUP-a Sarajevske županije na brzoj reakciji, a nakon što su danas upućene prijetnje ubojstvom njenom ocu.

Arijana je napisala kako ovakve osobe i njihov rad polako vraćaju njihovo povjerenje u institucije, pa im se javno zahvalila i zaželjela da nastave raditi tako profesionalno.

– Kada institucije rade svoj posao, ništa nije problem.Pošto smo prijavili prijetnje smrću upućene mom ocu i nakon što je dao izjavu u Krim službi MUP-a KS, isti su reagirali izrazito profesionalno i korektno. Obavijestili su županijskog tužitelja, te je Muriz tražio da se obavijesti i dežurni državni tužitelj.

Zapovjednik PU Ilidža nije bio u smjeni, ali je došao u stanicu odmah nakon što su mu za ovu prijavu javili. Također nam je obećana zaštita u vidu patrole!

Ovim putem im se želimo zahvaliti, zapovjedniku PU Ilidža i komesaru MUP-a SŽ. Polako vraćaju naše povjerenje u institucije, pa im želimo da nastave raditi tako profesionalno. A sa ili bez pomoći institucija, mi na Muriza ne damo – napisala je Arijana na Facebooku./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>