Published On: Pon, lip 21st, 2021
#3rd | By Desk

Sattler u Mostaru

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić sastali su se danas s veleposlanikom Johannom Sattlerom, šefom Delegacije Europske unije i specijalnim predstavnikom EU u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je razgovarano o trenutnim aktivnostima nove Gradske uprave i infrastrukturnim projektima u gradu.

Gradonačelnik Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Marić naglasili su da je pred Gradskom upravom značajan posao i da su očekivanja građana velika. Upoznali su veleposlanika Sattlera s planovima novog rukovodstva Gradske uprave, posebno kada je riječ o unaprjeđenju funkcionalnosti i transparentnosti, te o aktivnostima na realizaciji prioritetnih infrastrukturnih projekata.

Veleposlanik Sattler pozdravio je napore nove uprave i pozvao na rješavanje hitnih pitanja za građane Grada Mostara. Na sastanku je također razgovarano o pojektima čijoj je realizaciji doprinijela Europska unija kao i neophodnosti provedbe projekata koji bi ojačali ekonomiju i turizam.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>