Published On: Sri, srp. 4th, 2018

LUKAČ: “David bježao i pao ili su ga gurnuli u rijeku”

Ministar unutarnjih poslova RS, Dragan Lukač izjavio je da naredba Tužiteljstva za provođenje istrage o smrti Davida Dragičevića potpuno raskrinkava špekulacije i tvrdnje koje su se iznosile protekla tri mjeseca.

“Decidno je utvrđeno da je smrt nastupila 18.3. u 04.00. U neposrednoj blizini kuće došlo je do određenih verbalnih dešavanja, koja će biti predmet istrage, da je David Dragičević bježao od izvršioca i pao ili su ga gurnuli u rijeku da bi nakon toga uslijedilo utopljenje”.

 

On je dodao da ova naredba “ruši sve konstrukcije koje su pravili razni blogeri a koje je nažalost prihvatio Davor Dragičević i danima iznosio na Trgu Krajine”.

 

“Postoji izjava od jedne žene za koju smo znali i ranije, gdje je ona čula da se desila nekakva galama koja je mogla da dovede do pada u vodu. Ti detalji će morati da budu utvrđeni. Mislim da je glavna suština podizanja naredbe da bi od Instagrama i Facebook-a, jer bez naredbe suda ne može, dobili prepiske sa određenim licima s kojima se David dopisivao a koja eventualčno do sada nisu obuhvaćena istragom”, istakao je Lukač.

 

On je dodao da se nada da će naredba dovesti do rasvjetljenja slučaja.

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer