Published On: Sri, srp. 4th, 2018

LUKAČ: “David bježao i pao ili su ga gurnuli u rijeku”

Ministar unutarnjih poslova RS, Dragan Lukač izjavio je da naredba Tužiteljstva za provođenje istrage o smrti Davida Dragičevića potpuno raskrinkava špekulacije i tvrdnje koje su se iznosile protekla tri mjeseca.

“Decidno je utvrđeno da je smrt nastupila 18.3. u 04.00. U neposrednoj blizini kuće došlo je do određenih verbalnih dešavanja, koja će biti predmet istrage, da je David Dragičević bježao od izvršioca i pao ili su ga gurnuli u rijeku da bi nakon toga uslijedilo utopljenje”.

 

On je dodao da ova naredba “ruši sve konstrukcije koje su pravili razni blogeri a koje je nažalost prihvatio Davor Dragičević i danima iznosio na Trgu Krajine”.

 

“Postoji izjava od jedne žene za koju smo znali i ranije, gdje je ona čula da se desila nekakva galama koja je mogla da dovede do pada u vodu. Ti detalji će morati da budu utvrđeni. Mislim da je glavna suština podizanja naredbe da bi od Instagrama i Facebook-a, jer bez naredbe suda ne može, dobili prepiske sa određenim licima s kojima se David dopisivao a koja eventualčno do sada nisu obuhvaćena istragom”, istakao je Lukač.

 

On je dodao da se nada da će naredba dovesti do rasvjetljenja slučaja.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer