Published On: Thu, Apr 25th, 2019

KRUNIĆEV OTAC: Ubojstvo mog sina je naručeno

Obitelj, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, oprostili su se od gospodarstvenika Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića na komemoraciji povodom njihove smrti koja je održana u Banjaluci.

Krunićev otac Drago je rekao da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio pomoći ljudima, te je rekao da je ovo ubojstvo naručeno. On je kazao da od policije očekuje i vjeruje da će uraditi svoj posao do kraja, a radnicima Krunićevih poduzeća je poručio da će obitelj nastaviti raditi sve poslove koje je njegov sin Slaviša započeo, prenose Nezavisne novine.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, obratio se na komemoraciji kao najbliži prijatelj ubijenog Krunića.

Čavić je rekao da prave ubojice nisu oni koji su raspalili rafale u Slavišu, već oni koji su njegovu likvidaciju naručili kako bi svi drugi živjeli u strahu i ispunjavali njihove zahtjeve.

Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske, je nakon komemoracije rekao novinarima da policija radi na rasvjetljavanju ubojstva. Dodao je da u ovom trenutku ne može govoriti o motivima i da vjeruje da će istraga dati odgovore na sva pitanja.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održala se u kongresnoj dvorani kompanije “Sektor security” u Banjaluci.

Komemoraciji su prisustvovali i predstavnici SDS-a Vukota Govedarica i Dragan Mektić; Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke; Darko Ilić, bivši načelnik Uprave za organizirani kriminal Policije RS te mnogi drugi.

Slaviša Krunić bit će sahranjen u 13 sati na obiteljskom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 sati, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev tjelohranitelj Žarko Pavlović, koji je iz Pala.

U Glamočanima kod Banjaluke u ponedjeljak uvečer u pucnjavi su ubijena tri osobe, a jedna je teško ozlijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih tjelohranitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev tjelohranitelj ranjen.