Published On: Uto, srp 2nd, 2019

KONTROVERZNI SLAVA KUKIĆ: TV Herceg-Bosne je politički projekat i neće imati dug vijek trajanja

Početak emitiranja Televizije Herceg-Bosne za njihov portal prokomentirao je kontroverzni umirovljenik iz Posušja,  Slavo Kukić, kojeg u medijima koji promoviraju najveći nacionalizam u BIH nazivaju kodnim imenima poput  “ugledni profesor”, “akademik” itd. Nikako i rušitelj ljudskih prava u komunizmu npr.
Ako se borba Slave Kukića ne promatra kao dio biznisa, što je legitimno, na trenutke se čini kao plod osobne mu frustracije. Neshvatljivo je naime u 21. stoljeću da netko tko se diči socdemokratskim prosvjetljenjem u 1993-oj godini ulazi u drugo desetljeće borbe protiv prava vlastitog mu naroda, naroda njegovog oca i majke, da uživa informiranje na materinjem jeziku.
Shvatit ćemo radije da je Slavo biznismen. Uostalom sam je za sebe rekao da je kapitalistička kurva.
Zašto ga Sarajevo onda naziva akademikom ostat će slatka tajna vladajućeg patriotskog postorijentalizma. Skrivena u egzotičnim sokacima bosanske hairli socdemokracije.
Napomena: Ovaj tekst nikako ne znači da smo oduševljeni kvalitetom emitiranja HBTV-a. Kvalitet tog programa također svjedoči u kojoj se situaciji ovaj narod nalazi. Kao i zastupljenost hrvatskog politčkog stava i hrvatskih kadrova na BHRT i FTV. Napomenimo da Svuečilište HercegBosne, osnovano u ratu, na kojem je radio i Kukić, dotični nije nazivao političkim projektom koji mora propasti. Kao ni Sveučilište u Mostaru, nad kojim se sprega politike i akademske zajednice vidi s trećeg Saturnovog mjeseca. Uostalom, i sam je Kukić doprinio tome.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare