Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

KOGA SVE JOŠ MORA ELIMINIRATI SIPA? Donosimo spisak Cikotićevih suboraca koji znaju gdje su obredno raskomadana tijela Hrvata sa Iskre

Must Read

Prema priopćenju i završenoj istrazi SIPA-e, Merzuk Aletić se “ubio vlastitim oružjem”. Naoružani svjedok pred naoružani agentima SIPE! U nesretno spletnom događaju! I to baš kada je rukom krenuo pokazati na Rostovu gdje su glave a gdje trupla obredno ubijenih građana BIH, Hrvata Bugojna, intelektualaca, zaklanih o Kurban Bajramu, kada su svoje živote položili na oltar nove domovine. Šerijatske BIH. Ide čovjek reći gdje su tijela, potom se predomisli, izjavi “ma oću pizdu strininu” izvuče pištolj i prosvirs si mozak, baš u trenutku dok je jedan agent SIPE naginjao pivu a drugi motao škiju. Pa ne stigoše reagisati. How Yes No.

Zoran Galić, koji je jučer trebao biti priveden, preko sebi odanih struktura u SIPI tražio je da se ovaj slučaj navodnog samoubojstva ponovno interno istraži. Ta inicijativa došla je do Selminih struktura u ovom sustavu državne terorističke agencije potpomognute US ambasadorom. Nakon toga Galiću je aktivirana kaznena prijava za radnje iz 2021. godine. Jučer je trebao biti uhićen, a njegova privatna istraga oko Aletića time je završena. I on je tako trebao biti ušutkan. Sada je u Hrvatskoj. Iste strukture učinit će sve da ga ušutkaju i u Hrvatskoj.

Tako to rade Murphy i Selmo putem svoje duboke SIPE unutar ove postojeće, formalne, na čijem je čelu nekakav ukrasni Srbin.

Upravo kako bi otežali rad Murpheyu i Selmi, donosimo im iznenađenje dana. Evo mnogo novih malih Aletića za vas.

Sve ih trebate natjerati na “samoubojstvo”, baš poput Merzuka ili ih ušutkati na neki drugi način. Doduše neki su već mrtvi, no mnogi baš i nisu.

Izvolite sveti ratniče Mlaćo, presveti supraratniče Selmo i ljigavi ambasadore. Sramoto američkog društva. Uživajte jataci!

Aletić je dakle bio islamistički borac. Džihadist. Kao i njegov šef Cikotić. Kao i njegov drugi šef Mlaćo. Bio je dio El Mudžahida, podređenog Al Qaedi, kao što joj je i sam Alija bio podređen.

Kada se jedan dan dokaže da ga je eliminisala SIPA  bit će prvi i jedini mudžahedin kojeg je službeno, odradila država BIH. No ne ona stvarna. Nego kvarna, korumpirana, duboka SDA država unutar struktura SIPE.

Priča da je u BIH ratovala nekakva Armija BIH koja je suvereno, bez znanja al Qaede donosila odluke, je glupost. Permisivnost Rasima Delića i Sakiba Mahmuljina pred tim čudovištima najveći je dokaz da oni nisu njima ništa mogli naređivati. Oni su se njima samo divili.

Dokaz tome su i krvavi, sumanuti potpisi Al Qaede u ratu, bosanski pasoš Bin Ladenu koji vrh SDA nije smio ne izdati mu, a potom godinama nakon rata Bin Ladenov čovjek Abu Meali, pod lažnim imenom, odlazi kao vojni ataše 2000. godine, tik pred napad na WTC koji tamo sa suborcima priprema. O tome niste slušali u emisijama FTV-a. I nećete.

Željko Komšić o tome zna nešto više pa molimo da ga priupitate. Javno je to priznao u nekoj davnoj emisiji s Mariom Vrankićem: “Iznenadili biste se kada biste znali tko je čovjek koji je tražio da se istraga o Hrvatima Bugojna  zaustavi.  Nije niti Srbin niti Bošnjak”. Smeće je aludiralo da je to možda Hrvat, no kasniji dokument Wikileaksa otkrit će da se radilo o Amerikancu.

Dokument kojeg HRT i HINA ni dan danas ne smiju objaviti. Za to vrijeme Vlada Andreja Plenkovića Planinca uvjerava obitelji pobijenih Hrvata Bugojna da postoji hrvatska država i da stoji iza njih. Eto postoji. Ako postoji neka nam netko pokaže gdje je ta država?

Željko Komšić je bio suborac ovoj al Qaeda gospodi. Voljom Austrije Hrvate se odlučilo poniziti da im je 4 puta na mjesto predsjednika nametnut ađutant Al Qaede.

Bio bi stogs red, zapravo krajnje je vrijeme ako će se praviti bilo kakva zajednička država ili bilo što što liči na državu da SIPA ispita Komšića i na jednu drugu okolnost.

Kazneno je djelo, naime, ne prijaviti ozbiljno kazneno djelo. A ozbiljno kazneno djelo Komšić nije prijavio. Radi se o saznanju da je neka vrlo važna osoba izvršila kazneno djelo ometanja istrage za ratni zločin. Radi se o pritiscima na sud i tužiteljstvo BIH koje je davne 2007. godine izvršio Murphy, i koje se vuklo sve do smrti Aletića. Željko Komšić to kazneno djelo nije prijavio. SIPA je dužna ispitati ga zašto to nije učinio. A evo i Komšićevog vlastitog priznanja da je svjestan počinitelja tog kaznenog djela:

Trenutak u kojem Komšić priznaje da je svjestan počinitelja Kaznenog djela ometanja istrage za ratni zločin, te potom naglašava nekoliko puta da neće reći ime počinitelja tog kaznenog djela. Zbog ovog SIPA još uvijek nije privela Komšića iako je javno priznao da prikriva kazneno djelo. I da neće reći to ime. Ime Michaela Murpheya.

Nakon čega konačno, domaći sud u BIH pronalazi snage da optuži Murpheyjevog miljenika. Murphy će se nakon toga još kratko zadržati u BIH, pokušat će izreketariti još koji dolar, radeći za Al Qaedu, a potom će pobjeći iz BIH. Jer kako sudski proces bude išao, sve više će tužiteljima biti neugodno zašto i on nije optužen. U tom trenutku on mora biti daleko od BIH. A Cikotić, štićenik, trebao bi se nekako izvući. Jer svjedoci su pometeni.

Međutim, nisu.

Donosimo spisak životinja koje su skupa s Aletićem, prema svetom učenju Bin Ladena, građanima Bugojna, sjekli glave dok su ti isti Hrvati, civili, klečali na koljenima s povezom preko očiju.

Dragi agenti SIPA-e, umjesto što ušutkavate slučaj, izvolite privedite sve žive životinje s ovog spiska i ispitajte ih ista ona pitanja koja ste postavili Aletiću. Pri tome gledajte da barem jedan preživi. Važan nam je.

Obredna klanja Hrvata sa stadiona Iskra po okolnim vrletima nisu bila predmet Haaškog tribunala. Talibanke Carla Del Ponte i Louis Arbour kazale su nam da zločini muslimana nad Hrvatima nisu i neće biti predmet rada tog suda. Jer naprosto Europa se bojala i boji terorističkih napada na sudove. To je ona Europa prema kojoj stremimo. Na čijem smo europskom putu.

Scene glave koja pada s glatko odrezane šije, koja ju više ne nosi, i potom udara o pod, to su one scene koje će Europa gledati nešto godina kasnije po ISIL-ovim ratištima, a za koje se Emir Suljagić, bivši radnik Iranske ambasade, svaki put ljuti kad mu netko kaže da su Hrvati u BIH prvi europski narod koji se suočio s džihadom ovog vremena iako su zbog džihada onog nekog drugog vremena gotovo istrebljeni, džihada Mehmeda Kalifa kojem se i danas mnogi građanin naše države divi, dok mu pojašnjavaju kako je pala glava kralja Bosanskog Tomaševića i u toj divoti potom tvitaju “Bit će još Krbavskih bitaka i opet ćete završiti kao na Krbavi” kao što se divio Suljagić, a potom posve normalno prešao državnu granicu RH iako se ovdje radi o kolektivnoj prijetnji ubojstvom eliti hrvatskog naroda danas. Što će reći da SOA ne radi svoj posao i da čovjeka koji prijeti masovnom smrću hrvatskoj političkoj eliti, ako ne i narodu, ne smatraju opasnim. Doduše, možda im je pokazao potvrdu da je bolestan. Pa nećemo do kraja kriviti niti SOA-u.

Dakle, Hrvati u BIH su prvi europski narod koji je doživio genocid, a koji je trajao puna četiri stoljeća. I bio je masovniji i gori od Armenskog. Hrvati su prve žrtve genocida i u ovom ratu. Osim ako postoji netko od obožavatelja mudžahedinske ideologije u BIH, neki revni čudootporaš, koji tvrdi da Grabovica nije genocid. Zahiragiću? Sine pomaknutog babe? Netko da javno kaže da nije. Netko?

I pored te činjenice da danas nema živog čovjeka u BIH koji javno smije reći da Grabovica nije genocid, da ubojstva Hrvata Bugojna nemaju veze s Al Qaedom, i da se radi o jednoj od najvećih sudskih sramota moderne Europe, Haaški tribunal neće doći u Bugojno, neće ni u Grabovicu, neće ni pred ljuljačku Augustine Grebenar, i nitko od tih islamističkih plaćenika Haaga neće poslati niti jedno jedino “Oprostite” hrvatskom narodu u BIH.

A i zašto bi. Taj narod, i dalje poput gusaka, trči u europsku i haašku maglu. A guske i kokoši, ne znamo znate li to, mogu trčkarati po dvorištu, i nakon što im otkinete glave.

Čini se da je džihad krenuo s novom sječom hrvatskih glava. I dovođenjem janjičara.

Nadajmo se da nam se to tek samo čini. Da se Aletić stvarno ubio i da eliminiranje Zorana Galića nema baš nikakve veze s tim slučajem.

 

 

- Advertisement -

46 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

46 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vesna Pusić: U Hrvatskoj ima koketiranja s rehabilitacijom ustaštva

Ne mislim da je komemoracija u Jasenovcu nevažna ili da pada u sjenu. Dapače, mislim da je to vrlo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -