Published On: Pet, stu 19th, 2021

KOALICIJSKI PARTNERI SDP MLADEŽI: Fašističke stranke u BIH još nisu zabranjene

Iz HSP-a BiH stranke koja je u svom uredu držala Pavelićeve biste,  poručuju kako su predali sva financijska izvješća, te će se uredno prijaviti na naredne izbore.

Radi se o stranci koju je u BIH osnovao Paraga. 1992 su u Ljubuškom proglasili Hrvatsku do Drine. Na promo materijalima koriste fašističke pozdrave. Osnovali su 1992 HOS u Hercegovini koji se istaknuo zločinima u logorima za Srbe. Kako su pod protekcijom Sarajeva mnogi njihovi zločini nikada nisu doživjeli sudski epilog.

Miroslav Hrstić, šef logora za Srbe, silovatelj i ratni zločinac, vjenčani kum Štefice Galić i suradnik Borisa Dežulovića i Svetlane Broz, i sada se krije  u Hrvatskoj. Možda čak u Vrujama. U legalnom dijelu Vruja.

Naime, SIP BiH odlučio je uskratiti pravo kandidiranja na narednim izborima određenim strankama među kojima se našao i HSP BiH.

Pravo kandidiranja uskraćuje se političkoj stranci koja je na prošlim parlamentarnim izborima nastupila pod imenom HSP BiH-HNS čiji je predsjednik Stanko Primorac Ćane, koju su iz HSP-a BiH i osporavali zbog sličnosti imena, kojim se, kako navode ”nanosi politička šteta Hrvatskoj Stranci prava BiH”.

”Hrvatska stranka prava BiH se ozbiljno priprema za predstojeće izbore, te ćemo u narednim danima predstavljati nova imena i pojačanja kojima je prioritet opći interes”, poručuju iz stranke.

”HSP BiH je iznimno potreban hrvatskom narodu, baš sada u ovim vremenima kada su ugroženi nacionalni interesi i opstojnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini”, zaključili su.

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
10 dana prije

Čim lešinari nanjuše priliku jate se oko bošnjačkog stola da dobiju koju mrvicu vlasti.

Osama bin Zukorlić
Osama bin Zukorlić
Odgovori   Anonimac
10 dana prije

HSP-ovi (ne znam koliko ih ima točno) su Hasanbegovićeve halal-Hrvatine ali to nema nikakve veze sa Hrvatima jer njegovi hrvati se sunete i ne jedu paški pršut – ma ni pod razno 🙁 …

Neumska Džamija
Neumska Džamija
10 dana prije

Dobroslav Paraga je jedan od najvećih kretena hrvatske politke i za njega sa sigurnoću mogu reći da je Erdoganov plaćenik i igrač isto kao i Hasanbegović! I, svi HSP-ovi su sajam budala – koliko god tih HSP-ova bilo! Hrvatska do Drine? Kretenčići Erdoganovi … 🙁 …

Zdenko
Zdenko
Odgovori   Neumska Džamija
10 dana prije

Nešto se pitam a ko ubi Merčepa?

Sarajlija
Sarajlija
10 dana prije

Žar SIP nije nelegalna prćija SDA. Zaci izlaziti Hrvatske Jude na izbore po nelegalni pravilima nelegalni veliko bošnjačkim SIP

Izmetbegović
Izmetbegović
10 dana prije

Talibanima je panika. Ameri ih napuštaju, pojas Gaze se formira, vreća brašna će koštati 80 km, potpuno okruženi, ostaje samo HELJP, HELJP, ĐENISAJD, ĐENOSAJD

Zdenko
Zdenko
Odgovori   Izmetbegović
10 dana prije

Ma oni su gotovi. Sve ih cerić zajebao. Skočili u islam i to onaj pokvareni, fundamentalistički, ko muva bez glave.

Zdenko
Zdenko
10 dana prije

Nisu nigdje.

Zagrepčan
Zagrepčan
10 dana prije

O srpskom fašizmu, kao saveznici velikosrpskog agresora i srpskih fašista, šutite kao zaliveni !? Pišite malo o srpskim logorima smrti, kao što su Keraterm, Omarska, Trnopolje, Manjača, Batković kod Bijeljinje, Crkvina-Šamac itd. itd.

Ganga🐉
Ganga🐉
9 dana prije

Najbolji