Published On: Uto, velj 19th, 2013

KAKO SE ZABAVLJA SDA-ov MULAC ZA KULTURU: Ministar Salmir Kaplan i bh. dizajneri u Londonu na modnoj pisti

Poznato je da je londonski tjedan mode mjesto na kojem se rađaju nova imena modne scene i mjesto koje je pružilo idealan početni start mnogim današnjim velikim umjetnicima. Svoju veliku šansu dobio je i Modiko. Zahvaljujući saradnji s British Councilom Bosne i Hercegovine koja je počela 2010., članovi ovog udruženja su dobili priliku da se predstave izložbom ‘HangOn’ u prostorijama BiH Ambasade u Londonu.
Koncept izložbe koji su osmislili u Modiku je predstavljanje kroz dvodimenzionalne lutke, što je dojmilo predstavnike Modnog izloga koji su im krajem prošle godine javili da je njihova prijava za izložbu prihvaćena. Naime, izložba je koncipirana na način da su bh. dizajneri svoje radove predstavili na lutkama koje su izrezane od kartona, oduzevši im tako treću dizmenziju, za koju kažu da nedostaje na bh. modnoj sceni. No, na ovaj način su dali priliku svim posjetiteljima izložbe da interaktivno sudjeluju u predstavljanju, tako što bi joj oni svojim tijelom, stavši iza lutke, dali treću dimenziju.
Budući da nema nekakve ideje šta sa Bh sportom i kulturom,  na izložbi ‘HangOn’ između ostalih prisustvovao je i i najveći bosanskohercegovački džabalebaroš, ubojica ngostupa g. Salmir Kaplan,  nelegalni ministar kulture i sporta u neustavnoj Vadi FBiH.
Nakon izleta Damira Mašića, također jednog od džabalebaroša federalngo ministarstva prosvjete, koje ime ogromne prihode i nikakve obveze, i koji je prošli tjedan također malo trknuo do Londona o trošku poreznih obveznika i mali Kaplan se osjetio pozvan za putovanjem. Ta neće samo SDP-ovo čedo furati Londonerke.
Tko je idući ? Max Čamber? Hoće i on u London ili možda njemu atraktivniji Aushwitz?
poskok.info