JAHTA, ORGIJE, I DVIJE NABIJENE PUŠKE: U BIH ne može biti dosadno. Ministar sigurnosti BIH otvorio novu seks aferu…

Povodom učestalih prozivanja u pojedinim medijima o bahatom ponašanju ministra bezbjednosti Dragana Mektića, Mektić je danas odgovorio pitanjem: Čija je jahta u Portorožu i tko od političara iz Republike Srpske sudjeluje u orgijama na toj jahti i hotelima u Trstu?

Nikakve izmišljotine, laži i dezinformacije neće to zaustaviti. A rekao sam već da ako neko želi ozbiljno da se bavi utvrđivanjem činjenica vezano za nečije provode i “orgije” onda im ja predlažem da istraže šta se sve dešava u Portorožu na jednoj jahti i šta se sve dešava u Trstu, rekao je Mektić u izjavi za BN TV i pokazao fotografiju pomenute jahte.

Ministar sigurnosti BiH je pozvao Slobodana Stankovića da kaže čija je jahta koja se nalazila u Portorožu i da odgovori na pitanja:

– Sa kim je imao svađu krajem trećeg i početkom četvrtog mjeseca i kome je morao potpisati punomoć za tu jahtu.

Takođe, Mektić je od novinara zatražio da istraže tko je i sa kim spavao 31. marta u Portorožu, ne želeći da otkriva da li se radi o nekom političaru ili biznismenu iz Republike Srpske.

Očigledno da će ova priča otvoriti niz pitanja o tome šta rade naši političari, kako se rasipno ponašaju uključujući i ono što je godinama skrivano od javnosti, a to su brojne seksualne afere,rasipništvo i enormno trošenje državnog novca čak i u ove svrhe!?

Ministar sigurnosti BiH je pozvao Slobodana Stankovića da kaže čija je jahta koja se nalazila u Portorožu i da odgovori na pitanja:

”S kim je imao svađu krajem trećeg i početkom četvrtog mjeseca i kome je morao potpisati punomoć za tu jahtu.”

Također, Mektić je od novinara zatražio da istraže tko je i sa kim spavao 31. ožujka u Portorožu, ne želeći da otkriva radi li se o nekom političaru ili biznismenu iz Republike Srpske.

Kako piše Slobodna Bosna, očigledno da će ova priča otvoriti niz pitanja o tome što rade naši političari, kako se rasipno ponašaju uključujući i ono što je godinama skrivano od javnosti, a to su brojne seksualne afere,rasipništvo i enormno trošenje državnog novca čak i u ove svrhe!?

Slobodna Bosna