Published On: Sri, tra 3rd, 2013

J(a)dan Je Max Čamber…

Čovjek koji je svojedobno kao profesor zemljopisa u posuškoj gimnaziji držao strastvene govore protiv masona, bjelosvjetskih hoštaplera i Georga Soroša, i njegovog Otvorenog masonskog društva kao najvećeg zla današnjice, usput pljujući po Komšiću i Alijansama koje projektira Sarajevo, isti taj Vjekoslav Max Čamber  sutra će se kao dio Nove Alijanse zvane Platforma naći sa predstavnicima Otvorenog društva i potpisati milijunski primitak. Čovjek pravaš, je čudna biljka.
U slobodno vrijeme kite se dostojanstvom, čašću, nepotkupljivošću, zadojeni su biografijama Ante Pavelića i sličnih fašistoidnih debilčina, rade o tome čak simpozije, o trošku građana, po uredima drže njegove biste i portrete, a onda čim pređu Ivan Sedlo, svo to naslijeđe ostave izvan sebe, obuku slim hlačice, nabace frizuru, izvježbaju mehko ć, i otrče Sorošu.
Čamber, koji će uskoro ući u udženike povijesti, kada ministarstvo ZHŽ- i službeno projekt Platforme unese u udžbenike, pri silasku sa Soroša, i kada ga Platformaši rješe tereta ministarske plaće, moći će djeci ubuduće, tako, kada bude dilao Alfa udžbenike, držati predavanja o samome sebi. Kao političkom lutku bošnjačkog nacionalizma koji je od ustašovanja, i hrvatovanja prešao na soroševanje i bosančenje. Jedan je Vjekoslav Max Čamber! Soroš bi inače trebao razmisliti da na burzama za mjeru ljudskog mesa, žive vage, uvede službenu  mjernu jeidnicu 1Pravaš. Nitko se tako dobro ne prodaje kao oni. Od Hitlerovih dana do danas. Kod Hrvata je 1Pravaš, već dugo vremena, mjerna jedinica ljudskog idiotizma. Recimo Čamber teži 17 Pravaša. Dok je Budimir teži gotovo duplo.
poskok.info