Published On: Sub, srp 18th, 2020

UTVRDIMO GRADIVO DRAGI HRVATSKI NARODE: Armija BIH spašavala je Hrvate Bugojna. I to ste vi odlučili. Ne Selmo.

BIH je takva država u kojoj Selme Cikotići ne izlaze na pripremna ročišta i ne sjede na optuženičkim klupama. Iako dio Daytona jeste suočavanje s prošlošću nema tog Daytona, nema tog jebenog OHR-a nema tog jebenog Tužiteljstva, neovisnog, nema te Pravde koja će bilo kojeg uglednika Armije BIH učiniti neuglednim. Svi prvaci ABIH danas su na visokim pozicijama, čak i osuđeni Rasimi , šefovi El Mudžahida, treneri napadača na WTC , su ideali mladima, svi oni uživaju u svojoj časti “pravedne borbe”, na Prostoru Džihada, onog Patkovićevog, na časnom prostoru, koji ne misli i sa kim graditi suživot osim po mjeri Prostora,  dok su svi prvaci HVO-a stjerani u mišje rupe ili se kriju po pečalbama Hrvatske, izbjegli  od istog onog “neovisnog” Tužiteljstva, Tužiteljstva Prostora,  koje ih traži i koje od Selme isto tako baš ništa ne traži. Čak ni izjavu gdje je bio 1993.

Stoga je Selmo zaslužni građanin BIH, možda uskoro i počasni građanin Bugojna, uz Mlaću. Izišao je tek na pripremno ročište za ministra, đe su ga ispitivali zaTupnici zaTupničkog doma. Doma koji zatupljuje. Ne i prosvjećuje. A još manje zastupa. Doista jel možete nabrojiti barem tri vaša zastupnika u ovom mandatu ?  Znate li im imena?

Tijekom ispitvanja uglednog građanina Cikotića došli smo do nekoliko vrlo važnih spoznaja:

  1. SDP nije građanska partija. SDP zaTupnici ZaTupničkog doma nisu postavili niti jedno pitanje Selmi glede stradanja građana Bugojna tijekom rata. Što bi bilo teško za očekivati da je Selmo recimo Hrvat i da je bio tata Koštane bolnice u Stocu, baš onoliko koliko je Bošnjak i koliko je bio u najmanju ruku daidža, ako ne  i babo, Nogometnog stadiona Iskra. Danas fudbalskog.
  2. SDP-a ne zanima stradanje građana BIH manje vrijedne krvi. Što će reći da je SDP BiH nacistička partija. Nema suza SDP-a za Augustinom koliko za Selmama Cikotićima. To je uostalom , tu rasističku tezu o nejednakoj vrijednosti krvi pobijene dijece iznio danas već opskurni  recidiv SDP-a , ali ipak SDP-a Reuf Bajroglu koji je nakon otpadništva od SDP-a zavizio u radikalnijem Komšićevom DF-u da bi se u borbi s vlastitim egom obreo u vlastitoj stranci gdje više nema neistomišljenika. Tog istog nacistu N1, franšiza CNN-a u BIH, iako su naovdno borci protiv nacizma i fašizma redovno nameću roditeljima pobijene , manje vrijedne djece, kao uglednog komentatora te iste nacističke TV kuće. Jer ako si kuća koja propagira demagoga rasne logike, i sam si nacist.
  3. Reuf  je  dakle  utvrdio da mrtva hrvatska niti srpska djeca nisu isto što i mrtva bošnjačka djeca. Ponavljamo. Čovjek dolazi iz stranke koja se zove Građanski Front. Il tako nešto. Pseudo nešto. Budući da mu je supruga Srpkinja i promiče NED Demokraciju po Bosnama i Hercegovinama bilo bi lijepo znati je li i ona misli da mrtvo srpsko dijete npr. iz Podrinja 1993 vrijedi manje od mrtvog bošnjačkog iz istog tog Podrinja iste te 1993.

No dio koji nas straši, i ponovno nam vraća strah u kosti nije ni ponašanje SDP-a niti Sarajeva niti Selme niti SDA. Sve je to nama jasno, kud ide taj plaho uštimani šerijat.

Ono što straši je da nakon izjave Selme Cikotića kako je “Armija BIH spašavala Hrvate Bugojna” izrečene pred ZaTupnicima, nije došlo do rekacije Vinka Puljića, nadležnog biskupa za ovaj  bugojanski teritorij, teirtorij uspješno izbrisanog srpstva i hrvatstva.

Selmo naime nije prijetio da će uzeti Puljiću stan, pa Puljićev problem i nisu neki nestali katolici Bugojna. On se radije bavi Bleiburškim misama i dodatno nabacuje loptu novoosmišljenom antifašizmu Sarajeva, grada fašističkih sokaka, nego nekakvim tamo recentnim nestalim Hrvatima, Bugojna. Čuj jebote Bugojna.

Isto tako niti jedan recentno izabrani zastupnik BH Hrvata u RH Sabor nije si uzeo za pravo reći nešto na ovu temu. Niti jedan Legitimni Hrvat izabran u zastupnički dom paralamenta BIH ili FBIH.

Svi su oni birani od ovog naroda. Od vas. Narode naš. Jebeno glupi narode naš.

U kampanju za RH Sabor apelirali smo na vas Hrvate , vas mudre, mudro jebene Hrvate da ne birate po partijskim naredbama šutljivce i kukavice nego muževe hrvatske koji znaju i hoće i imaju nešto za reći.

Niste nas slušali. Slušali ste svoju Partiju.

Mi smatramo da je problem dakle u vama. I to je ono što nas plaši. Vjerojatno u ovom tekstu očekujete da ošinemo ove il one, al  problem samo je u vama.

Čak nije problem niti u HDZ-u. HDZ je partija koja vam udovoljava. Ne vodi vas nit vas prosvjećuje. Nego skače po vašim notama.  Dodvoravajući se vašim zabludama, vašim fratrizanima i vašim selektivnim pamćenjima.

Isključivo je problem u vama.

Stoga budući da vi, narod hrvatski, vi pametni, vazda žrtve narod, jeste izabrali zastupnike koji kategorički šute!  čak i na izjavu da je “ABIH branila Hrvate u Bugojnu”,  iste one koje je u suštini brutalno ubijala, što obredno što neobredno, budući da ste vi , o dragi naš narode hrvatsku, u potpunom  miru s tom izjavom, ne blokirate ceste, ne dižete pobune, i boli vas neka stvar, ukratko   odgovara vam ta šutnja i to ponovno ubijanje ubijenih Hrvata Bugojna, nemamo što drugo napisati osim da želimo g. Cikotiću ugodno uživanje u novom mandatu ministra.

A vi , “narode”, molitvena zajednico, pripuzi katolibanski,  što da vam kažemo.

Kurčite se svojim turbofolk ili pak pop hrvatstvom.

I koalirajte s ubojicama vaše braće.

Gledajte vaše izabrane kako šute.  I nemojte sutra reći kako je to nešto prema vama nepravedno. Ta glasali ste za one koji su vam obećali 4 nove godine šutnje na nepravdu prema vama. Šta sad hoćete koji k? Junake? Što niste birali junake?

Izmolimo stoga sedam Očenaša sedam Zdravomarija i Sedam slava ocu za sve pripadnike Armije BIH koji su spašavali Hrvate Bugojna.

To je vjera vaša. Ne i vaših otaca, koji su bili nešto hrabriji. No vaša, kalkulantska, pizdunska vjera je to.

Sorry na direktnosti al tako vam je.

Ugodno cikotanje po bugojanskim jamama.

Poskok.info