Published On: Sub, pro 13th, 2014

IZBACILI JE IZ GIMNAZIJE Oštro kaznili tinejdžericu jer je vrijeđala profesore na Instagramu

IZBACILI JE IZ GIMNAZIJE Oštro kaznili tinejdžericu jer je vrijeđala profesore na Instagramu

 Objavljivanje fotografija profesora na društvenim mrežama, učenicu 1. razreda gimanzije u Sremskim Karlovcima skupo je koštalo. Naime, djevojka je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija profesora iz gimnazije koje su bile popraćene ružnim komentarima pa je djevojka izbačena iz škole, pišu srpske Novosti.
Kako tvrde njezini, sad već bivši školski kolege, djevojka je sakupila fotografije nekoliko profesora, ranije objavljenih na Facebooku, a slike pojedinih profesora, koje su, po nepotvrđenim informacijama obrađene u Photoshopu, bile su propraćene uvredljivim komentarima, saznaju Novosti.
U školi je zbog toga pokrenuta istraga i saznalo se da je sve, navodno, poteklo od učenice prvog razreda. Za učenike koji su u tome sudjelovali zatražena je kazna, pa je odlučeno da petnaestogodišnjakinja, označena kao glavni krivac, bude izbačena iz Gimnazije, dok je njih nekoliko, kako se priča među učenicima, dobilo ukore te negativne ocjene iz vladanja.
Ravnateljica gimnazije, Slavica Šokica o incidentu nije željela razgovarati s novinarima, a učenici iz škole pak smatraju kako je kazna izbacivanja prestroga za njihovu kolegicu.
‘Ispod fotografija su bile navedene neke izjave profesora koje su rekli tijekom predavanja, a nama su bile smiješne’, otkrila je pak za Novosti.rs jedna od učenica iz škole.
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare