Published On: Mon, Aug 10th, 2020

I Šime Vrsaljko ima koronavirus

Atletico Madrid je potvrdio da je jedan od dvojice igrača pozitivnih na koronavirus hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Drugi je Argentinac Angel Correa, a obojica nemaju nikakve simptome.

Atletico je u subotu obavio redovno testiranje igrača i članova stručnog stožera te je u nedjelju objavio da su dva igrača pozitivna, ali nije želio otkriti njihov identitet što je danas ipak učinio. Testiranja su ponovljena i jučer i nijedan drugi član kluba nije pozitivan na koronavirus, piše Index.hr.

“Klupski liječnici dopustili su otkrivanje identiteta igrača kako bi se prekinula nagađanja i riječ je o Angelu Correi i Šimi Vrsaljku. Correa je kod kuće u samoizolaciji kao i Vrsaljko koji ionako ne trenira s prvom momčadi budući da se oporavlja od ozljede. Njegovo stanje ćemo posebno motriti budući da je prije nekoliko mjeseci razvio antitijela”, stoji u službenom klupsko priopćenju.

Atletico je danas trebao otputovati u Lisabon gdje u četvrtak igra četvrtfinale Lige prvaka protiv Leipziga. No, putovanje je odgođeno za sutra kad će čitava delegacija od 93 člana krenuti u Portugal i Atleticov nastup u četvrtfinalu za sad nije upitan.