Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Eurowings pustio u prodaju karte za Mostar, cijene već od 40 eura

Must Read

Njemačka zrakoplovna tvrtka Eurowings pustila je u prodaju karte za letove za destinacije: Mostar-Stuttgart-Mostar i Mostar-Dusseldorf-Mostar. Letovi počinju u svibnju i lipnju 2019 godine. Karte se mogu kupiti na službenoj stranici Eurowings-a i u agenciji G-Tour Medjugorje sa sjedištem u Zračnoj luci Mostar. Na ovaj način je definitivno potvrđeno kako Eurowings nastavlja suradnju sa Zračnom lukom Mostar, a kako Pogled.ba doznaje, od iduće godine su moguća i proširenja ove suradnje.

– Ove godine smo ostali na ljetnom redu letenja, a nadamo se kako ćemo s njemačkim partnerima dogovoriti i zimski raspored, te osigurati da ove linije budu operativne tijekom cijele godine. Također, želimo proširiti ponudu letova prema Njemačkoj, a naša su očekivanja kako će idući korak biti i uspostava zračnog koridora sa Münchenom – rekli su za Pogled.ba u Zračnoj luci Mostar.

Na pitanje koje su cijene karata prema njemačkim gradovima, rečeno nam je kako se one sada kreću od 40 do 45 eura. – Ako sada rezervirate karte, možete dobiti jako povoljnu cijenu koja se ne može porediti s bilo kojom drugom uslugom prijevoza prema Njemačkoj. Očekujemo da će cijene biti veće kako se budu približavaju termini letova, ali to je u konačnici odluka Eurowingsa  -ističu naši sugovornici.

Potvrdili su i kako će Eurowings od sada za Mostar letjeti zrakoplovom  Airbus A320, što je velika promjena u odnosu na dvostruko manji zrakoplovom kojeg su ranije koristili.

– Osigurani su dvostruko veći kapaciteti nego je to ranije bio slučaj i nadam se kako ćemo ih popuniti. Ovi letovi su i sada bili popunjeni u cijelosti i Eurowings je prepoznao potrebu da poveća kapacitete zrakoplova koji lete prema Mostaru. Nadamo se kako će u budućnosti prepoznati i potrebu uvođenja novih linija prema našoj zračnoj luci i već pregovaramo na tu temu – zaključili su naši sugovornici.

Inače, Zračna luka Mostar će ove godine iz proračuna Federacije BiH dobiti dodatni milijun maraka za razvoj infrastrukture i unaprijeđenje usluga. Za očekivati je kako će i ta sredstva biti iskorištena za nova unaprijeđenja Zračne luke Mostar kako bi i s njima privukli zračne tvrtke u Hercegovinu i povećali broj putnika koji je u padu već nekoliko godina.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -