Published On: Uto, ruj 18th, 2012

DODIK SINU: Ukoliko ne prekineš sa Stanijom, praznim ti račune!

Aktualni predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik osudio je ljubavnu vezu između sina Igora i starlete Stanije i sinu zaprijetio da će mu, ukoliko ne prekine tu “avanturu”, isprazniti bankovne račune.

Naime, kako Slobodna Bosna saznaje od izvora bliskom obitelji Dodik, predsjednik RS-a smatra da starleta Stanija Dobrojević njegovog sina koristi za osobnu medijsku promociju, ali i za peglanje njegovih bankovnih kartica.

Bivša sudionica Survivora i Playboyeva zečica, inače, koristi svaku priliku kako bi privukla pažnju javnosti. Pored toga što se u javnosti uglavnom pojavljuje oskudno odjevena, Stanija se preko srbijanskog tiska česta prepucava sa pripadnicama srbijanske estrade.

Igor i Stanija upoznali su se prije mjesec dana u Budvi i planirali provesti godišnji odmor u Španjolskoj. Međutim po svemu sudeći tata Dodik pomrsio je račune mladom paru. Svom bogatom nasljedniku sugerirao je da vezu sa razuzdanom Stanijom što prije prekine, u suprotnom će ga ostaviti bez bankovnih kartica.

Nepoželjna nevjesta se prije nekoliko dana spakirala i otputovala za Ameriku. Stanija se u Philadelphiji vratila poslu u kazinu. Svoju vezu sa mlađim Dodikom, prije odlaska na put nije htjela komentirati: “Neću da kažem ništa … Hoćete da mi leti glava?!”

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare