Published On: Fri, Jul 28th, 2017
#3rd | By Desk

Direktor mostarskog aerodorma: Razgovaramo s Wizz Airom i Eurowings, želimo nove linije

Direktor Aerodroma Mostar Marin Raspudić još jednom je istaknuo napore koje ova institucija ima za uspostavu letova niskotarifnih avio tvrtki, što je postavljeno kao primarni cilj.

“Aerodrom Mostar nastoji dovesti niskotarifnu avio tvrtku koja bi osigurala jeftine i kvalitetne letove iz Mostara. Kontakti postoje i s Wizz Airom i Eurowings. Ove dvije tvrtke analiziraju ekonomsku opravdanost uspostave letova. Menadžment mostarskog aerodroma je dostavio sve potrebne informacije i nadamo se da ćemo se izboriti za početak letova niskotarifnih kompanija s mostarskog aerodroma “, kazao je Raspudić.

Druga strana nam je na početku kazala kako je Wizz Air najveća low-cost aviokompanija u regiji srednje i istočne Europe i najveća aviokompanija u Bosni i Hercegovini te da je posvećena bosanskohercegovačkom tržištu već četiri godine i konstantno investira u razvoj prometa koristeći mogućnosti da najbolje izađe u susret potrebama putnika, kako za poslovnim, tako i za putovanjima u slobodno vrijeme.”Tijekom 2017. proslavili smo uvođenje drugog aviona u našu bazu na aerodromu u Tuzli i proširili smo broj linija iz Bosne i Hercegovine na ukupno 17 u 8 zemalja s aerodroma u Tuzli i Sarajevu.

Ne bismo spekulirali u vezi s budućim rastom, ali možemo potvrditi da smo uvijek zainteresirani za osvajanje novih tržišta koja će doprinijeti našem rastu.
Wizz Airov profesionalni tim uvijek razmatra nove mogućnosti za širenje naše mreže linija i za omogućavanje pristupa većem broju putnika našim jeftinim aviokartama i svaku odluku o novim linijama ćemo objaviti na vrijeme “, priopćili su nam iz Wizz Aira.