Published On: Uto, stu 2nd, 2021

Danas se sastaju Izetbegović i Erdogan

Dopredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović susrest će se danas u Istanbulu s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoganom.

Sastanak Erdogana i Izetbegovića bit će održan danas u palači Vahdettin u Istanbulu, a prema najavi na službenoj stranici predsjednika Turske susret bi trebao biti održan u 14 sati, prenosi HMS.ba

Podsjetimo, turski predsjednik prisustvovao je 27. kolovoza u Sarajevu svadbi Izetbegovićeve kćerke Jasmine.

Za sada nije poznao o čemu će danas razgovarati Izetbegović i Erdogan.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Bruce Lee.
Bruce Lee.
1 godina prije

zbog čega se sastoje muslimansko bratstvo , možeš si misliti zbogo čega ,na kraju krajeva to su okupatori onda i sad tako da nekog boli taki za to sastajanje.

Robinzon Kruso
Robinzon Kruso
1 godina prije

Bakir se osigurava da pobjegne sa Sebijom u Tursku ukoliko Sebiju pokušaju izvesti pred sud u aferi “respirator” i ukoliko bude svrgnuta sa mjesta direktora KCUS-a u Sarajevu radi krivotvorene diplome doktorata, magisterija i specijalizacije, a njemu ukoliko zaprijeti gubitak izbora ili rat, kojeg se silno boji i ispred sebe istura bošnjački narod koji nikakve koristi nije vidio od njega i njegove vlasti već godinama, već naprotiv imali su samo afere, koje su se smjenjivale jedna za drugom, i tešku pljačku tog istog bošnjačkog pućanstva dovedenog u cjelini na ivicu egzistencije…

Last edited 1 godina prije by Robinzon Kruso
Jurica
Jurica
1 godina prije

Sad će Bakir od tayipa dobiti po ušima zbog Bakirove podrške gulenu. Kolko samo u Sarajabadu ima gulenovih škola? 2 ili 3?