Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Bombašica samoubojica u Kamerunu ubijena otrovanom strijelom prije nego je došla do

Must Read

JEDNA lokalna patrola u Kamerunu ubila je ženu opasanu eksplozivom i to tako što su je pogodili otrovanom strijelom prije nego je uspjela doći do mete, piše Daily Mail.

40-godišnja djevojka u Kamerun je stigla iz Nigerije, a s njom je bila i djevojčica koja je također poginula u eksploziji.

Stanovnici sela Mora, u kojem se incident dogodio, kažu da je posljednjih nekoliko dana poginulo najmanje pet bombaša samoubojica.

Brojni napadi uslijedili su nedugo nakon što je predsjednik Kameruna Paul Biya otputovao u Nigeriju kako bi dogovorio strategiju u zajedničkoj borbi protiv Boko Harama.

Lokalne vlasti u pograničnom području nedaleko nigerijske granice dozvoljavaju lokalne samoobrambene patrole sastavljene od građana zabrinutih zbog sve učestalijih napada zloglasnog Boko Harama.

Boko Haram u afričkim zemljama u kojima provodi svoj teror kao taoce najčešće uzima mlade žene i djevojke. Prvo im služe kao seksualno roblje, a potom ih iskoriste kao bombaše samoubojice.

Nakon Nigerije, Kamerun je zemlja koja je najjače pogođena Boko Haramom. Od kolovoza 2014. godine u Kamerunu su izveli 336 napada.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -