BOLNA LEKCIJA ZA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Nije pametno ušutkivati Milanovića

SDA i njihov projekt Prostora džihada, (da tako su Alijini generali nazivali prostor Armije BIH u ratu, terminom koji danas svi u Sarajevu ili igrnoriraju ili kriju), u Hrvatskoj je razvio nevjerojatne medijske i političke pipke.

Imali su u dva mandata svoju verziju Komšića u Hrvatskoj. Mesića. Taj tapir mržnje u strahu od Haaga poslušno je provodio sve što je Princ Prostora Džihada, Bakir Izetbegović tražio od njega.

Grijehe SDA poslušno je gurao pod tepih, naglašavao je kriminalnu i ratnu prošlost HDZ-a te Tuđmana dovodio u ravan Miloševiću.

Danas imaju u RH nekoliko medijskih jakih džihadističkih uporišta. Index.hr, Feral bojnu, Jutarnji koji im objavljuje plaćene članke, 100posto.hr, preuzeli su HINU-u u Sarajevu, Vlado Vurušić, Ranko Mravak, Robert Bajruši, Drago Pilsel, sve su to pisci na liniji unitarizma Sarajeva.

Čitaj ideje pretvaranja Daytonskog mirovnog sporazuma u Hudejbijski mir. Mir koji , kako poručuje poslanik Muhamed, postoji samo da bi ga se proglasilo ništavnim.

Franšiza SDA, Političko islamističko krilo Bakira Izetbegovića u Hrvatskoj, danas je to jasno, predvodi Sandra Benčić.

Iako panislamizam, homofobija, šovinizam, mačizam i nacionalizam nemaju ništa s idejama projekta Možemo očito je da na nekim globalnim razinama Soroš podržava panislamističke ideje.

Koje onda Sandra mora slijediti. Inače prvaci projekta Možemo ne bi bili na usluzi panislamističkoj mreži u Hrvatskoj. I ne bi trčali na ideološki raport u šerijatske, mizogene teritorije BIH.

Niti bi sebi osoba poput Sandre Benćić dopustila da bude ugošćena u studiju jednog od najogavnijih medijskih šovinista u etnički najočišćenijem  dijelu Bosne – Na Face TV Senada Prangije u  Sarajevu.

Da dobro ste čuli, halal prvakinja rodnih prava odlazi ovih dana u studio Senada Hadžifejzovića, čovjeka koji je subliminalno poručio svojedobno jednoj ženi, Hrvatici, osobi ženskog roda, osobi s maternicom ako će nas Podemlije lakše razumjeti, da se dotičnu može smiriti samo dobrom osmanskom prangijom.

Video je i danas dostupan na internetu a umjesto same riječi penetracija ili možda silovanje, seksist i seljačina Senad Hadžifejzović koristi termin “masaža”. Osmanska masaža.

Sandri Benčić Kolinda Grabar Kitarović očito nije žena, i nije joj bitan seksizam ako je on upućen članici HDZ-a.

Dodajmo ovome da njena moralna uzvišenost Benčolina, nema problem podržavati opciju Željka Komšića na čijem se skupu prijetilo silovanjem Kolindi Grabar Kitarović i nabijanjem na kolac Draganu Čoviću.

Ona je primarno frustrirana činjenicom što je Čović primio doktorat, počasni, na FFZG, i što ima nekretnine.

Ona tvrdi da on te nekretnine ne može imati niti ih pošteno steći te da je morao odbiti taj počasni doktorat.

Argumente kako i zašto Čović i njegova supruga ne mogu imati te i tolike nekretnine ne iznosi. Niti pojašnjava zašto bi bilo tko odbio počasni doktorat FFZG-a i ne bi li to bila uvreda za tu instituciju. Ona naprosto zijeva ona slova koja joj se dostave.

Vratimo se na Bakira Izetbegovića. Tjerao je lisicu istjerao je medvjeda. Nakon što je očitao lekciju Milanoviću da puno priča za jednog predsjednika dobio je sljedeće odgovore:

  • Džaferović je udbaš, šef mudžahedina iz etnički očišćene Zenice, gdje je bilo središte mudžahedinskog šovinizma, i prema Bošnjacima da se razumijemo te iz Kaknja. Iz Kaknja o kojem javnost u RH zna jako malo. Točnije ništa. No Milanović zna.
  • Džaferović nije došao u Vukovar da izrazi pijetet Hrvatskoj, nego je došao genocidirati Srbe, nije povukao izjavu da Hrvatsku smatra agresorskom. Došao je obmanjivati hrvatsku javnost. Došao je po potvrdu nevinosti Armije BIH. Došao je poručiti “mi smo u Bosni bili ono što ste vi bili u Hrvatskoj. Vaš dio borbe u Hrvatskoj kad je u pitanju rat sa Srbima je čist baš kako je naš čist protiv Srba u BIH i protiv ovih vaših katoličkih četnika iz HercegBosne.” On je tamo bio radi sebe i svoje politike genocidiranja drugih, ne radi nas
  • Bakir Izetbegović je HasanBeg koji si daje moralno za pravo lekcije držati drugima, s kojim točno pravom??? A nažalost mišljenje je kao i sfinkter. Danas ga svatko ima.
  • Dosta mi je da se genocidiraju cijeli narodi, nekad su se genocidnima nazivali Hrvati danas to čine Srbima, nema genocidnih naroda, poručuje Milanović.
  • Ako će se Srebrenica nazivati genocidom onda genocid nad Židovima treba dobiti novo ime

Sve su ovo rečenice koje su prevedene na sve svjetske jezike. Javnost u RH je u šoku. N1 ispostava proislamističkog CNN-a je u šoku. Zovu mlađahnog prvaka SDA kojeg je Milanović prozvao, pripremaju mu tucet nastupa.

Poremetio se svemir. Pomno kovana tišina više nije tišina. Propast SDA propagande u Hrvatskoj polako se nazire. Albansko bošnjački kartel je u panici. Možda i Senada Selo Veselo sa svojim institutuom otprhne iz Hrvatske.

A ako Bakir Izetbegović bude i dalje lamentirao Milanoviću tko zna što će ovaj sve reći.  I što će se sve potom  prevesti na strane jezike.

Moguće čak da uskoro u RH budemo konačno čitali o SDA-ovoj ilegalnoj postrojbi koju je Alija Izetbegović instalirao prije samog rata u BIH, u Hrvatskoj. O UZP-u prije svakog UZP-a.

Radilo se o skupini mudžahedina odanih vrhu SDA u Sarajevu koju je formalno vodio Ekrem Mandal, šef SDA Labin. Odgovorna je za pokolj Srba u Sisku. Preko 600 njih. Radi se o najvećem pojedinačnom zločinu nad Srbima u ratu u Hrvatskoj koji je ikada iti jedna postrojba učinila u Domovinskom ratu.

Taj isti Handžar bio je popunjavan od stranih boraca, džihadista s Kosova i iz Bosne. Ubijali su Srbe prije rata sa Srbima u BIH. A sve su činili po naredbi i odobrenju SDA Sarajevo. I Haag ih je potpuno zaobišao. Kao i sve džihadističke zločine u Bosni.

Svoj krvavi put završavaju u Grabovici pod promijenjenim imenom divizije, sad se zovu Zulfikar i kolju u  malenom mjestu iznad Mostara o kojem Sandra Benčić rijetko govori, ako su toj moralistici uopće dopustili da o njemu  išta zna.

Genocid u Grabovici morao je biti izbrisan iz sjećanja da bi Genocid u Srebrenici postao jače oružje. Naime daleko bi manja bol svijeta za Genocidom u Srebrenici kao i moć moraliziranja princa Bakira, drugima, da u Haagu stoji presuda za genocid u Grabovici. Nema mita o nevinoj obrani Bošnjaka koji su se samo branili ako u Haagu stoji presude za genocid nad malenim selom staraca i djece duboko u unutrašnjosti Prostora Džihada.

Zato je Haag uradio ono za što je bio plaćen. Cijeli slučaj Grabovica aljkavo su pripremili, istraživače dodatne tamo nisu slali. Plaćeni su da ne vide tu muku i taj pokolj. Oni sudci suda za koji Sandra udara bičem da ima da ga poštujemo.

No po svom opisu, po odnosu broja vojnika i broja žrtava, po efektnosti iskorjenjivanja, po podlosti samog čina genocid u Grabovici daleko je gori zločin od genocida u Srebrenici. To je najužasniji zločin rata 90-ih na prostoru bivše Jugoslavije. Veći i od Srebrenice i od Ovčare . A zaboravljen.

Neke žrtve genocida u Srebrenici kao i neke žrtve Ovčare uspjele su se obraniti, neke su uspjele pobjeći.  U Grabovici šanse za obranu nema, nema niti jedne vojno sposobne osobe, sve su djeca i starci, a ubojice kojih je bilo taman koliko i stanovnika, tjednima prije pokolja snimale su mjesto živjeli su s njima, i potom ih ubijali, skupa s njihovim kućnim ljubimcima i svom mogućom živalji.

Ovdje posebno naglašavamo uvaženim Možemistima, Soroš jugendu, Faktograflijama, Petru halal Vidovu, Sandri halal Benčić, Viliju halala Matuli i naročito Tomislavu halal Tomaševiću  da je u genocidu u Grabovici, za koji se šerijatski sud u Haagu, sud seronja i bjelosvjetske koruptivne gamadi, proglasio nenadležnm, pobijen doslovce sve do jedan kućni ljubimac svih stanovnika iz Grabovice, svaka maca i cuko, svaka kokoš, krava i konj. Te se nadamo da će ih taj slučaj, zbog ovog dolje navedenog posebno zainteresirati te da će manje klanjati saborske džume Haaškom sudu ubuduće, jer jebote, kako poštovati sud koji mrtav hladan pređe pored toliko mrtvih krznenih životinjica?

Što se tiče gore navedenog Kaknja, još jednog mjesta egzodusa Hrvata kojim se Pravdoljubivi Haag nije bavio,  a koji je spomenuo Milanović, je li itko u RH javnosti zna što se u tom gradu dogodilo? Znaju li da je od tamo protjerano 15.000 Hrvata, da su prije Hrvata od tamo SDA-ovci protjerali sve Srbe i u njihove kuče naselili Bošnjake i da je nakon Daytona ubijena časna sestra povratnica kao znak i poruka ostalima da se ne trebaju vraćati? Znaju li uopće kako se zvala i tko ju je ubio te na koliko godina je njen ubojica “osuđen” u zemlji u kojoj, kako reče Sandra Podemos “moramo poštovati svaku žrtvu”? Znači li dotičnoj išta ime Augustine Grebenar? Zna li uopće tko je bila ona? I na kojoj ljuljački je ubijena?  Ili je Aleksandra Zec jedino dijete-žrtva prošlog rata za leftarde u Hrvatskoj?

Znaju li da se HVO pukovnija u Kaknju zvala po Kotromanićima, vladarima srednjovjekovne Bosne a da ih je protjerala Sedma muslimanska pojačana El Mudžahid “antifa” snagama iz Irana, Jordana i ostalih egzotičnih zemalja Bliskog Istoka? Onima koji će kasnije ubiti i 3000 Amerikanaca u WTC-u? U zločinu koji nije proglašen genocidom. Doista zašto WTC nije proglašen genocidom? Zar je itko preživio?

I koliko Možemonja uopće zna da su 4 napadača na WTC bili Bakirovi i Džaferovićevi vojnici te Komšićevi suborci?

I kada ćemo o tome čuti nešto od Sandre Benčić, visprene Podemos Govornjače da je NGO ‘leb njen prpošni jebo? Uostalom koliko Sandra ima nekretnina? Zašto to ne znamo?

U svakom slučaju hvala Bakiru što je isprovocirao Milanovića.

Hvala mu što kadija Mesić, gospodar gračaničkih šljivika, danas čupa obrve. Molimo ga da nastavi i dalje. Da se RH javnost konačno upozna s činjenicom da u BIH nema jedne nevine strane i dviju krivih.

Trebalo bi koju i o pokolju 4000 Bošnjaka u Cazinskoj krajini, i o tome kako to da Haaški sud nije proveo niti jednu istragu oko zločina unutarbošnjačkog sukoba. Zločina prije suđenja.

Sudova kojih nije niti bilo. O Dudakovićevim naredbama tipa “što god sretneš ubij”. Al previše nam je to danas materijala za moraliste iz Možemo. Pa ćemo to neki drugi put. Taman se pokreće slušaj Vlade Šantića pa će još neke moralne glave pasti u blato SDA panislamizma.

U svakom slučaju SDA treba znati da je Milanović erudit, da je po horoskopu Škorpion, rođen isti dan kada Diego Armando Maradona, da zna igrati i laktom ako treba, i da je na izvoru informacija tajnih službi.

Nemojte se , šerijatski pokretu Bosne i Hercegovine, o vi jedina proteroristička stranko na tlu Europe, stranko s US crnih lista,  o vi bojnici Alijine Islamske Deklaracije, o vi sveto nedodirljivo kravlje krdo koje je svjetskog teroristu Abu Mealija poslalo u BH diplomaciju u New York pod našim imenom, s našim pasošem, o našem trošku i u naše ime, baš u doba napada na WTC, kofrčiti više moralnostima, lekcijama i informacijama.

Vaša prošlost je jako tamna, jako prljava i kraj te priče je došao.

Suočite se s tim.

Ivan Šušnjar l poskok.info