Published On: Sri, pro 8th, 2021

BOLNA LEKCIJA ZA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Nije pametno ušutkivati Milanovića

SDA i njihov projekt Prostora džihada, (da tako su Alijini generali nazivali prostor Armije BIH u ratu, terminom koji danas svi u Sarajevu ili igrnoriraju ili kriju), u Hrvatskoj je razvio nevjerojatne medijske i političke pipke.

Imali su u dva mandata svoju verziju Komšića u Hrvatskoj. Mesića. Taj tapir mržnje u strahu od Haaga poslušno je provodio sve što je Princ Prostora Džihada, Bakir Izetbegović tražio od njega.

Grijehe SDA poslušno je gurao pod tepih, naglašavao je kriminalnu i ratnu prošlost HDZ-a te Tuđmana dovodio u ravan Miloševiću.

Danas imaju u RH nekoliko medijskih jakih džihadističkih uporišta. Index.hr, Feral bojnu, Jutarnji koji im objavljuje plaćene članke, 100posto.hr, preuzeli su HINU-u u Sarajevu, Vlado Vurušić, Ranko Mravak, Robert Bajruši, Drago Pilsel, sve su to pisci na liniji unitarizma Sarajeva.

Čitaj ideje pretvaranja Daytonskog mirovnog sporazuma u Hudejbijski mir. Mir koji , kako poručuje poslanik Muhamed, postoji samo da bi ga se proglasilo ništavnim.

Franšiza SDA, Političko islamističko krilo Bakira Izetbegovića u Hrvatskoj, danas je to jasno, predvodi Sandra Benčić.

Iako panislamizam, homofobija, šovinizam, mačizam i nacionalizam nemaju ništa s idejama projekta Možemo očito je da na nekim globalnim razinama Soroš podržava panislamističke ideje.

Koje onda Sandra mora slijediti. Inače prvaci projekta Možemo ne bi bili na usluzi panislamističkoj mreži u Hrvatskoj. I ne bi trčali na ideološki raport u šerijatske, mizogene teritorije BIH.

Niti bi sebi osoba poput Sandre Benćić dopustila da bude ugošćena u studiju jednog od najogavnijih medijskih šovinista u etnički najočišćenijem  dijelu Bosne – Na Face TV Senada Prangije u  Sarajevu.

Da dobro ste čuli, halal prvakinja rodnih prava odlazi ovih dana u studio Senada Hadžifejzovića, čovjeka koji je subliminalno poručio svojedobno jednoj ženi, Hrvatici, osobi ženskog roda, osobi s maternicom ako će nas Podemlije lakše razumjeti, da se dotičnu može smiriti samo dobrom osmanskom prangijom.

Video je i danas dostupan na internetu a umjesto same riječi penetracija ili možda silovanje, seksist i seljačina Senad Hadžifejzović koristi termin “masaža”. Osmanska masaža.

Sandri Benčić Kolinda Grabar Kitarović očito nije žena, i nije joj bitan seksizam ako je on upućen članici HDZ-a.

Dodajmo ovome da njena moralna uzvišenost Benčolina, nema problem podržavati opciju Željka Komšića na čijem se skupu prijetilo silovanjem Kolindi Grabar Kitarović i nabijanjem na kolac Draganu Čoviću.

Ona je primarno frustrirana činjenicom što je Čović primio doktorat, počasni, na FFZG, i što ima nekretnine.

Ona tvrdi da on te nekretnine ne može imati niti ih pošteno steći te da je morao odbiti taj počasni doktorat.

Argumente kako i zašto Čović i njegova supruga ne mogu imati te i tolike nekretnine ne iznosi. Niti pojašnjava zašto bi bilo tko odbio počasni doktorat FFZG-a i ne bi li to bila uvreda za tu instituciju. Ona naprosto zijeva ona slova koja joj se dostave.

Vratimo se na Bakira Izetbegovića. Tjerao je lisicu istjerao je medvjeda. Nakon što je očitao lekciju Milanoviću da puno priča za jednog predsjednika dobio je sljedeće odgovore:

  • Džaferović je udbaš, šef mudžahedina iz etnički očišćene Zenice, gdje je bilo središte mudžahedinskog šovinizma, i prema Bošnjacima da se razumijemo te iz Kaknja. Iz Kaknja o kojem javnost u RH zna jako malo. Točnije ništa. No Milanović zna.
  • Džaferović nije došao u Vukovar da izrazi pijetet Hrvatskoj, nego je došao genocidirati Srbe, nije povukao izjavu da Hrvatsku smatra agresorskom. Došao je obmanjivati hrvatsku javnost. Došao je po potvrdu nevinosti Armije BIH. Došao je poručiti “mi smo u Bosni bili ono što ste vi bili u Hrvatskoj. Vaš dio borbe u Hrvatskoj kad je u pitanju rat sa Srbima je čist baš kako je naš čist protiv Srba u BIH i protiv ovih vaših katoličkih četnika iz HercegBosne.” On je tamo bio radi sebe i svoje politike genocidiranja drugih, ne radi nas
  • Bakir Izetbegović je HasanBeg koji si daje moralno za pravo lekcije držati drugima, s kojim točno pravom??? A nažalost mišljenje je kao i sfinkter. Danas ga svatko ima.
  • Dosta mi je da se genocidiraju cijeli narodi, nekad su se genocidnima nazivali Hrvati danas to čine Srbima, nema genocidnih naroda, poručuje Milanović.
  • Ako će se Srebrenica nazivati genocidom onda genocid nad Židovima treba dobiti novo ime

Sve su ovo rečenice koje su prevedene na sve svjetske jezike. Javnost u RH je u šoku. N1 ispostava proislamističkog CNN-a je u šoku. Zovu mlađahnog prvaka SDA kojeg je Milanović prozvao, pripremaju mu tucet nastupa.

Poremetio se svemir. Pomno kovana tišina više nije tišina. Propast SDA propagande u Hrvatskoj polako se nazire. Albansko bošnjački kartel je u panici. Možda i Senada Selo Veselo sa svojim institutuom otprhne iz Hrvatske.

A ako Bakir Izetbegović bude i dalje lamentirao Milanoviću tko zna što će ovaj sve reći.  I što će se sve potom  prevesti na strane jezike.

Moguće čak da uskoro u RH budemo konačno čitali o SDA-ovoj ilegalnoj postrojbi koju je Alija Izetbegović instalirao prije samog rata u BIH, u Hrvatskoj. O UZP-u prije svakog UZP-a.

Radilo se o skupini mudžahedina odanih vrhu SDA u Sarajevu koju je formalno vodio Ekrem Mandal, šef SDA Labin. Odgovorna je za pokolj Srba u Sisku. Preko 600 njih. Radi se o najvećem pojedinačnom zločinu nad Srbima u ratu u Hrvatskoj koji je ikada iti jedna postrojba učinila u Domovinskom ratu.

Taj isti Handžar bio je popunjavan od stranih boraca, džihadista s Kosova i iz Bosne. Ubijali su Srbe prije rata sa Srbima u BIH. A sve su činili po naredbi i odobrenju SDA Sarajevo. I Haag ih je potpuno zaobišao. Kao i sve džihadističke zločine u Bosni.

Svoj krvavi put završavaju u Grabovici pod promijenjenim imenom divizije, sad se zovu Zulfikar i kolju u  malenom mjestu iznad Mostara o kojem Sandra Benčić rijetko govori, ako su toj moralistici uopće dopustili da o njemu  išta zna.

Genocid u Grabovici morao je biti izbrisan iz sjećanja da bi Genocid u Srebrenici postao jače oružje. Naime daleko bi manja bol svijeta za Genocidom u Srebrenici kao i moć moraliziranja princa Bakira, drugima, da u Haagu stoji presuda za genocid u Grabovici. Nema mita o nevinoj obrani Bošnjaka koji su se samo branili ako u Haagu stoji presude za genocid nad malenim selom staraca i djece duboko u unutrašnjosti Prostora Džihada.

Zato je Haag uradio ono za što je bio plaćen. Cijeli slučaj Grabovica aljkavo su pripremili, istraživače dodatne tamo nisu slali. Plaćeni su da ne vide tu muku i taj pokolj. Oni sudci suda za koji Sandra udara bičem da ima da ga poštujemo.

No po svom opisu, po odnosu broja vojnika i broja žrtava, po efektnosti iskorjenjivanja, po podlosti samog čina genocid u Grabovici daleko je gori zločin od genocida u Srebrenici. To je najužasniji zločin rata 90-ih na prostoru bivše Jugoslavije. Veći i od Srebrenice i od Ovčare . A zaboravljen.

Neke žrtve genocida u Srebrenici kao i neke žrtve Ovčare uspjele su se obraniti, neke su uspjele pobjeći.  U Grabovici šanse za obranu nema, nema niti jedne vojno sposobne osobe, sve su djeca i starci, a ubojice kojih je bilo taman koliko i stanovnika, tjednima prije pokolja snimale su mjesto živjeli su s njima, i potom ih ubijali, skupa s njihovim kućnim ljubimcima i svom mogućom živalji.

Ovdje posebno naglašavamo uvaženim Možemistima, Soroš jugendu, Faktograflijama, Petru halal Vidovu, Sandri halal Benčić, Viliju halala Matuli i naročito Tomislavu halal Tomaševiću  da je u genocidu u Grabovici, za koji se šerijatski sud u Haagu, sud seronja i bjelosvjetske koruptivne gamadi, proglasio nenadležnm, pobijen doslovce sve do jedan kućni ljubimac svih stanovnika iz Grabovice, svaka maca i cuko, svaka kokoš, krava i konj. Te se nadamo da će ih taj slučaj, zbog ovog dolje navedenog posebno zainteresirati te da će manje klanjati saborske džume Haaškom sudu ubuduće, jer jebote, kako poštovati sud koji mrtav hladan pređe pored toliko mrtvih krznenih životinjica?

Što se tiče gore navedenog Kaknja, još jednog mjesta egzodusa Hrvata kojim se Pravdoljubivi Haag nije bavio,  a koji je spomenuo Milanović, je li itko u RH javnosti zna što se u tom gradu dogodilo? Znaju li da je od tamo protjerano 15.000 Hrvata, da su prije Hrvata od tamo SDA-ovci protjerali sve Srbe i u njihove kuče naselili Bošnjake i da je nakon Daytona ubijena časna sestra povratnica kao znak i poruka ostalima da se ne trebaju vraćati? Znaju li uopće kako se zvala i tko ju je ubio te na koliko godina je njen ubojica “osuđen” u zemlji u kojoj, kako reče Sandra Podemos “moramo poštovati svaku žrtvu”? Znači li dotičnoj išta ime Augustine Grebenar? Zna li uopće tko je bila ona? I na kojoj ljuljački je ubijena?  Ili je Aleksandra Zec jedino dijete-žrtva prošlog rata za leftarde u Hrvatskoj?

Znaju li da se HVO pukovnija u Kaknju zvala po Kotromanićima, vladarima srednjovjekovne Bosne a da ih je protjerala Sedma muslimanska pojačana El Mudžahid “antifa” snagama iz Irana, Jordana i ostalih egzotičnih zemalja Bliskog Istoka? Onima koji će kasnije ubiti i 3000 Amerikanaca u WTC-u? U zločinu koji nije proglašen genocidom. Doista zašto WTC nije proglašen genocidom? Zar je itko preživio?

I koliko Možemonja uopće zna da su 4 napadača na WTC bili Bakirovi i Džaferovićevi vojnici te Komšićevi suborci?

I kada ćemo o tome čuti nešto od Sandre Benčić, visprene Podemos Govornjače da je NGO ‘leb njen prpošni jebo? Uostalom koliko Sandra ima nekretnina? Zašto to ne znamo?

U svakom slučaju hvala Bakiru što je isprovocirao Milanovića.

Hvala mu što kadija Mesić, gospodar gračaničkih šljivika, danas čupa obrve. Molimo ga da nastavi i dalje. Da se RH javnost konačno upozna s činjenicom da u BIH nema jedne nevine strane i dviju krivih.

Trebalo bi koju i o pokolju 4000 Bošnjaka u Cazinskoj krajini, i o tome kako to da Haaški sud nije proveo niti jednu istragu oko zločina unutarbošnjačkog sukoba. Zločina prije suđenja.

Sudova kojih nije niti bilo. O Dudakovićevim naredbama tipa “što god sretneš ubij”. Al previše nam je to danas materijala za moraliste iz Možemo. Pa ćemo to neki drugi put. Taman se pokreće slušaj Vlade Šantića pa će još neke moralne glave pasti u blato SDA panislamizma.

U svakom slučaju SDA treba znati da je Milanović erudit, da je po horoskopu Škorpion, rođen isti dan kada Diego Armando Maradona, da zna igrati i laktom ako treba, i da je na izvoru informacija tajnih službi.

Nemojte se , šerijatski pokretu Bosne i Hercegovine, o vi jedina proteroristička stranko na tlu Europe, stranko s US crnih lista,  o vi bojnici Alijine Islamske Deklaracije, o vi sveto nedodirljivo kravlje krdo koje je svjetskog teroristu Abu Mealija poslalo u BH diplomaciju u New York pod našim imenom, s našim pasošem, o našem trošku i u naše ime, baš u doba napada na WTC, kofrčiti više moralnostima, lekcijama i informacijama.

Vaša prošlost je jako tamna, jako prljava i kraj te priče je došao.

Suočite se s tim.

Ivan Šušnjar l poskok.info

 

guest
121 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Svaka čast.
Tekst za udžbenike povjesti.
Dosta je fakat više idiota, koji od drveta ne vide šumu.

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Hvala bogu da je došlo vrijeme da se istina čuje! Dosta više laži!

posmatrač
posmatrač
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Tekst od slova do slova citirati u udžbenike istorije za školske programe svih bivših republika Jugoslavije.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Bravo Šušnjar!

RBiH
RBiH
1 godina prije

A kad je hrvatska tužila srbiju za genocid u vukovaru? Milanović senilan

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  RBiH
1 godina prije

Ma ne serendaj pristrasni imbecile. Da ti je stalo do istine i pravde, drugačije bi pisao.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  RBiH
1 godina prije

Što to čujem da je tu klod vas u BiH poskupjelo sve od 30 do 50% i da vam idu nove ovrhe na plaće i očevu ostavinu na koju ćete morati plačati ovrhu od 10%.
Čujem da sve više umirovljenih unioverzitetskih profesora ruje po kontejnerima.
Da i što si ono rekao za Milanovića kao to je jako bitno za popravku jedinica i dvojki i navlaka na krezave gubiceza što nemate novca, jer ga nemate niti za dovoljno kruha…

Last edited 1 godina prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  RBiH
1 godina prije

Mrs bahlijo

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  RBiH
11 mjeseci prije

Đžafere ,sekiraj se u svojoj avliji

Dambo
Dambo
1 godina prije

Wow! Još jedan fantastičan članak na poskoku! Bravo Poskok!

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
1 godina prije

Ono bake dere samo tako …..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Shipu ga loma hodzi u dhamiji

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Svećenik Drago Ljubičić 2009. godine pravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludničenja nad maloljetnim dječacima. Bio je to prvi slučaj da svećenik u Hrvatskoj zbog pedofilije ide u zatvor. No Ljubičić je iz njega brzo izišao, i to već 2012. godine, sedam mjeseci prije isteka kazne, zbog dobrog vladanja. Ljubičić je proglašen krivim za bludničenje nad petoricom dječaka u dobi od 8 do 11 godina.

Svećenik don Nedjeljko Ivanov osuđen je 2014. godine za pedofiliju, ali samo po Crkvenom sudu. Protiv njega nije pokrenut kazneni postupak zbog zastare. Svećenik iz Bibinja osumnjičen je za zlostavljanje više od stotinu dječaka na ispovjedi. Poznata je ispovijest Josipa Lisca, koji je medijima ispričao strašnu tajnu i pokrenuo lavinu svjedočanstava.

Župnik Ivan Čuček iz Zagreba bludničio je nad 16 djece. 2004. godine uvjetno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludnih radnji nad djevojčicama od deset godina.

Svećenika Antu Madunića, koji je priznao krivnju za spolni odnos s dvjema maloljetnicama, Općinski sud u Splitu osudio je na godinu i četiri mjeseca zatvora. Osuđen je 2012. godine.

Mladen Kožina iz Zagreba u računalu je imao tisuće fotografija djece u eksplicitnim pozama. Uhićen je u sklopu velike antipedofilske akcije koju je pokrenula Velika Britanija. Priznao je krivnju i nagodio se s tužiteljstvom. Bio je optužen da je s interneta skidao fotografije obnažene djece. Osuđen je na godinu dana zatvora.

Last edited 11 mjeseci prije by većina
Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Uh hebo to to kod vas po gamijama samo orgije idu?

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Lekcija pismenosti, za zonu nepismenosti. Razlika je drastićna.😂😂
Uložite đoker Meske, morebit se probudi. 🤣

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Mećanje
1 godina prije

Kad ,,malom ” prorade komleksi !!! 😀😀

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Mećanje
1 godina prije

E morebit 😀pismeni neprovaljuj se klempo mali 😁

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Što ti dođu ovi komleksi pismenjače ? 😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mećanje
4 mjeseci prije

Možeš li nama nepismenima objasniti što je “đamija”? To se okupljalište arapskog pedofila valjda zove “džamija”!

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
11 mjeseci prije

Bake od čače naslijedio gemoroide. Eto šta on dere.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
4 mjeseci prije

Čače? Tko je to?

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
11 mjeseci prije

Oni mlito da dere ne može i sebiji bulici je dužan ,jadu bahlinski

Kiklop
Kiklop
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
1 godina prije

Odavno nesto bolje nisam procitao..

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
1 godina prije

Članak je uistinu fantastičan, problem je što nema prevoda na arapskom.😀

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Mećanje
11 mjeseci prije

Boknje ga ionako ne znaju.

Lijevo Sloboda
Lijevo Sloboda
1 godina prije

Hehe

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Lijevo Sloboda
1 godina prije

Ali usi rastu od komplexa ….deri bake ovog bubuljicavog ziv mi bijo Allah mi te cuvo 🙂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Shipu ga loma hodzi u dhamiji

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Svećenik Drago Ljubičić 2009. godine pravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludničenja nad maloljetnim dječacima. Bio je to prvi slučaj da svećenik u Hrvatskoj zbog pedofilije ide u zatvor. No Ljubičić je iz njega brzo izišao, i to već 2012. godine, sedam mjeseci prije isteka kazne, zbog dobrog vladanja. Ljubičić je proglašen krivim za bludničenje nad petoricom dječaka u dobi od 8 do 11 godina.

Svećenik don Nedjeljko Ivanov osuđen je 2014. godine za pedofiliju, ali samo po Crkvenom sudu. Protiv njega nije pokrenut kazneni postupak zbog zastare. Svećenik iz Bibinja osumnjičen je za zlostavljanje više od stotinu dječaka na ispovjedi. Poznata je ispovijest Josipa Lisca, koji je medijima ispričao strašnu tajnu i pokrenuo lavinu svjedočanstava.

Župnik Ivan Čuček iz Zagreba bludničio je nad 16 djece. 2004. godine uvjetno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludnih radnji nad djevojčicama od deset godina.

Svećenika Antu Madunića, koji je priznao krivnju za spolni odnos s dvjema maloljetnicama, Općinski sud u Splitu osudio je na godinu i četiri mjeseca zatvora. Osuđen je 2012. godine.

Mladen Kožina iz Zagreba u računalu je imao tisuće fotografija djece u eksplicitnim pozama. Uhićen je u sklopu velike antipedofilske akcije koju je pokrenula Velika Britanija. Priznao je krivnju i nagodio se s tužiteljstvom. Bio je optužen da je s interneta skidao fotografije obnažene djece. Osuđen je na godinu dana zatvora.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

Ko o čemu nego K. u. r. v. a o poštenju.Bošnje odavno ste pročitane Možete čupati što god hoćete iz arhiva misleći da će te sprati ljagu sa sebe Nema ti tableta i vakcina koje bi vas izlječile

Grk
Grk
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

Koliko je ono godina imala priležnica premudrog Muhameda? 6?7?

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Grk
11 mjeseci prije

Užas!

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Grk
11 mjeseci prije

djete

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

Nije valjda i ovo sa avaza? Nije nije ovo je oslobođenje.

samoja
samoja
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

Neka se procesuiraju pedofili katolički svećenici. Oni su kukolj u žitu većine fantastičnih svećenika. Treba takve pozatvarati doživotno. Katolkinja sam i mogu tako misliti i govoriti, ali ne trebaju to spominjati Muslimani i Pravoslavci, jer što rade hodže i popovi nitko i ne pita i ne smije propitivati. Reis ul ulema u BiH je otvoreno branio pedofila za kojega su roditelji našli snage i hrabrosti prokazati debila. I oni i djeca su prepušteni sami sebi.

zrinjevac
zrinjevac
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

imami i hodze uopce ne kriju da vole djecicu…dosta pasa i sultana je to javno iznosilo…to je normala ili UZP a ovo gore su pojedinacni slucajevi

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Ne pushimo pikavce.

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Mjenjaj dijoptriju i cijepi se.

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Mećanje
1 godina prije

Trupac drva se cijepaju a ljudi vakcinisu kuzis ne 😀

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Vaktovi su prošli, drumovi se poželjeli otomana. 😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
11 mjeseci prije

Psi se vakcinišu ljudi se cijepe glupsone🤣🤣🤣

djuro
djuro
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
11 mjeseci prije

Ko o čemu vi o kompleksima i jeziku

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
11 mjeseci prije

A šta će bake derati. Vidi jadan kako izgleda.Pogubljen tačno mi ga žaoNiko ti njega više ne može očuvati Ali šta ga briga ode on u Tursku tako je rekao

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
4 mjeseci prije

Deri Bake, Alah mi te dero!

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Bravo, odličan tekst, istina sasuta u facu muslimanski teroristima pod vodstvom SDA, toliko imaju zločina na svojim rukama, srednja bosna, vozuca, Hrvatska, konc logori za hrvate i srbe, svoje pobili po krajini, generali im u jna ubijali po hrvatskoj, izet nanic rusio vukovar a DZAFEROVIC dodze u kolonu sjećanja možeš misli koji je to otpad od naroda

Last edited 1 godina prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Hag je rekao svoje. Moraće vam unučad učiti o UZP-u. Džaba blebećeš.

AlĐaferagaJopet
AlĐaferagaJopet
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Gag rekao svoje. Mi rekli svoje. Javi mi kad budu izbori, da izađem na njiha.

Lijevo Sloboda
Lijevo Sloboda
1 godina prije

Ovo me blokirao admin hehe

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  Lijevo Sloboda
1 godina prije

Nije, taki si po rođenju, blokiran.

Lijevo Sloboda
Lijevo Sloboda
1 godina prije

Admine shupchimoooo

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lijevo Sloboda
1 godina prije

Shipu ga loma hodzi u dhamiji

Last edited 1 godina prije by Anonimac
većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Svećenik Drago Ljubičić 2009. godine pravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludničenja nad maloljetnim dječacima. Bio je to prvi slučaj da svećenik u Hrvatskoj zbog pedofilije ide u zatvor. No Ljubičić je iz njega brzo izišao, i to već 2012. godine, sedam mjeseci prije isteka kazne, zbog dobrog vladanja. Ljubičić je proglašen krivim za bludničenje nad petoricom dječaka u dobi od 8 do 11 godina.

Svećenik don Nedjeljko Ivanov osuđen je 2014. godine za pedofiliju, ali samo po Crkvenom sudu. Protiv njega nije pokrenut kazneni postupak zbog zastare. Svećenik iz Bibinja osumnjičen je za zlostavljanje više od stotinu dječaka na ispovjedi. Poznata je ispovijest Josipa Lisca, koji je medijima ispričao strašnu tajnu i pokrenuo lavinu svjedočanstava.

Župnik Ivan Čuček iz Zagreba bludničio je nad 16 djece. 2004. godine uvjetno je osuđen na tri godine zatvora zbog bludnih radnji nad djevojčicama od deset godina.

Svećenika Antu Madunića, koji je priznao krivnju za spolni odnos s dvjema maloljetnicama, Općinski sud u Splitu osudio je na godinu i četiri mjeseca zatvora. Osuđen je 2012. godine.

Mladen Kožina iz Zagreba u računalu je imao tisuće fotografija djece u eksplicitnim pozama. Uhićen je u sklopu velike antipedofilske akcije koju je pokrenula Velika Britanija. Priznao je krivnju i nagodio se s tužiteljstvom. Bio je optužen da je s interneta skidao fotografije obnažene djece. Osuđen je na godinu dana zatvora.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  većina
11 mjeseci prije

Dali je podmetnuo nisi razmišlja,čime islamista da misli

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Ne ne danas Hurjan dedina ulica puši hoxi.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lijevo Sloboda
1 godina prije

Shipu ga loma hodzi u dhamiji

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Lijevo Sloboda
1 godina prije

Mali iskopleksiran staces i ja bi da nekom odseku pola stvari on opet veci od moje al zato usi rastu 😁

ANTE ZRNO
ANTE ZRNO
1 godina prije

Ovako se izlazu djela onih koi brane lazi (oprostite na nepravilnom izrazu) neistine. Istina mora izici na vidjelo. Narocito istina o narodu hrvata. Pa ako smo u bilo cemu krivi odgovarati ce mo pognuti glava. Od drugi ocekivamo isto, ISTINU isamo ISRINU na bojno polje pa ce mo onda razgovarati i pregovarati. Treba svietske sile, strucnjake, demokrate, lazove ignirirati.

MujoNeLaže-on je TAKAV!
MujoNeLaže-on je TAKAV!
1 godina prije

sandri je.benčić je antihrvatska, nelustrirana profesorska ga.mad s pravnog faksa poklonila diplomu pravnice nakon što je kao vječna i propala studenjara napunila 36 godina. do tada je zanosila i pušila šo.roš agentima i po angloSEXonskim ambasadama. s njuškicom sitnog poljskog glodavca, egom do neba, a intelektom od…. NULA BODOVA! pravi samoljubivi kandidat za “belosvetske he.biv.etre” jer oni i traže debi.lčeke da im služe. samo treba pitati zašto takvoj mi.zeri.ji onu njenu oga.vnu šteto.činsku gu.bicu ne začepe ZASTUPNICI IZ HERCEGOVINE, ONI KOJE SU HERCEGOVCI SAMI BIRALI DA IH PREDSTAVLJAJU U ZAGREBU? ah da, ONI SU SAMO ETNO KRKAN-BIZNISMENI!

manjina
manjina
Šta ti kažeš na ovo?  MujoNeLaže-on je TAKAV!
1 godina prije

Zna Sandra sta valja probala je ona 😁

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
1 godina prije

Odvedi je na kozije mlijeko i servisiraj.

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  MujoNeLaže-on je TAKAV!
11 mjeseci prije

Dobro ba Jomu, ima li bureka today?

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
11 mjeseci prije

Ako je burek todey ,sutra je za buređžiks

Milano
Milano
11 mjeseci prije

Vrijeme je za koordiniran i odlučan odgovor – vrijeme je, dakle, za bojkot izbora i blokadu prostora džihada – potpunu blokadu sa istoka i zapada, sa sjevera i juga.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Milano
11 mjeseci prije

lakše malo

Derim
Derim
11 mjeseci prije

Nije pametno.
“Nikad ne raspravljaj s budalom jer ljudi nece primjetiti razliku.”
Ovu budalu treba pustiti neka blebece,neka ponizava i dalje i sebe i Hrvatsku.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
11 mjeseci prije

Ne sekiraj se ti za Hrvatsku Imaš ti svojih pacijenata u Bosni sasvim dovoljno

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

🤣🤣🤣👍

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Derim
11 mjeseci prije

Zato ja i ne raspravljam sa tobom. LoL!

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
11 mjeseci prije

konstatiram ,vrlo pametna odluka.

Kiklop
Kiklop
11 mjeseci prije

Ovaj tekst treba poslati njonji,Mesicu ,Granicu , SDP-u ,HDZ-u , Mozemo itd, itd…

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
11 mjeseci prije

Mesića na balzamovanje treba poslati.

Anonimac
Anonimac
11 mjeseci prije

…ni dodati ni oduzeti…samo se plašim za Sandru, popucati će joj žile na vratu…

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

🤣🤣👍

TREF
TREF
11 mjeseci prije

ovaj novinar koji je ovo napiso je do jaja

Last edited 11 mjeseci prije by TREF
TREF
TREF
11 mjeseci prije

ŠTA KAŽU NA OVO STUDENTI SA KUPRESA ŠTO ĆEKAJU ONE IZ HAGA.NEK IM NEKO KAŽE DA NEĆE DOĆI DA STUDENTI NE NAZEBU.

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  TREF
11 mjeseci prije

A one boknjačke studentice što se bubaju za 20 km?

Pero
Pero
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
11 mjeseci prije

Telefon

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  TREF
11 mjeseci prije

g.l.u.p.a.n.e

vitina
vitina
11 mjeseci prije

Vidim da je za većinu komentatora ovdje pogotovu bošnjačkih trolanje glavni način komentiranja. Solidna taktika da se ubije svaka zdrava i normalna rasprava.

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
11 mjeseci prije

Ma kakva ba rasprava? Gdje rasprava? S kime rasprava? Oklena si ti jarane?

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Dambo
11 mjeseci prije

G.l.u.p. si

Rope
Rope
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
11 mjeseci prije

Iako sam prije par dana,odlucio na Poskoku ne komentirati?Kada nas je admin. sikanirao poslije divljanja sda sljama s slikama pokojnog Praljka.Na ovo moram regirati kapa do poda Ivane rasclanio si na proste faktore sitne duse koje se prodaju za par tisuca eura!?Pozvao sam admin. da omoguci argumentiranu raspravu bez divljanja,vrijedanja,omalovazavanja po nacionalnom i vjerskom prefiksu.

Rope
Rope
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
11 mjeseci prije

Admin. derpe

Anonimac
Anonimac
11 mjeseci prije

Alija prdnem ti pod beretku na kovacima

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Ponekad i pišni. I ponjejka se.

Zigica
Zigica
11 mjeseci prije

Neozbiljan je diplomata i kratkih je dometa.

Zigica
Zigica
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Ponaša se kao buntovni , ogorčeni opozicionar, što njima nekako i prolazi. Ali ipak je lik predsjednik. Jednostavno ne priliči za tu funkciju.

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Ma kakva ba funkcija? Pogledaj Džafera I sejdu? I još nešto pričaš.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Ne bi se reklo da je kratkog dometa što više domet mu je veoma dug što za posljedicu ima mnoštvo bošnjačkih kometara Očito predsjednik dobro gađa ravno u metu

Zigica
Zigica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Vjerovatno ne možeš ti to da dokučiš, ali efikasna diplomatija postize cilj bez mnogo potresa . Što bi se reklo, tiha voda brijege valja.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Ne bi se baš stim složio Tiha diplomacija je i dovela do ovoga Hrvati cijeli život šute i trpe a koji je rezultat .Nema ga nažalost E sad će mo probati na drugčiji način pa šta god bude više je svjedno

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Nema više diplomatije, neznalice. Samo sila. Sila od us, UK, eu…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
11 mjeseci prije

Dapače domet mu je jako jako dug što za posljedicu ima najezdu bošnjačkih komentara

Anonimac
Anonimac
11 mjeseci prije

MA NIJE MI JASNO KOME SE IMAMO PRAVDATI I TOCKA

Dambo
Dambo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

Tako je.

tigar
tigar
11 mjeseci prije

Preporuka hrvatskim predstavnicima u BIH-NAUČITI NAPAMET OVO ŠTIVO!!!

Maxo
Maxo
Šta ti kažeš na ovo?  tigar
11 mjeseci prije

Tako je- istinu kažeš.

Dambo
Dambo
11 mjeseci prije

Jel ko ziogu ovu benčičku? Reko bi da se ona dobro zigu.

AlĐaferagaJopet
AlĐaferagaJopet
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
11 mjeseci prije

Nema dilema, sotonizam joj frca iz očiju. Tko bi sa sotonisticom u sećiju, taj nema dvi čiste u pači. Zlo, čisto zlo.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  AlĐaferagaJopet
4 mjeseci prije

Zlo se i treba dobro pritisnuti i namiriti. Ako ne možeš dildom, onda barem dobro isprobijaj laktima.

Dambo
Dambo
11 mjeseci prije

Ko je ona zako u higabu pored kirbe?

Dambo
Dambo
11 mjeseci prije

Moj senade, jesil sjeo na rudu? Postao si sda. Kirba te obrlatio… Ako se sandžhaklija uopšte i treba obhrlatiti..

Smeće ostaje smeće
Smeće ostaje smeće
11 mjeseci prije

Bravo Milanoviću. Ti si jedini progovorio o onome
Čime smo mi ovdje u federaciji izloženi već 25 godina. Slušamo veličanje talibanski vojske a mi smo svi genocidaši. Uz to ide i još desetine neriješenih ubojstava Hrvata u mjestima gdje bi se trebali vratiti. O otimanju radnih mjesta u drzavnim službama ne treba ni govoriti. I sad gdje god mogu pljačkaju Hrvatske kuće i domaćinstva.
To je prokleti gladni narod koji ako nema od koga
Ukrasti kradu od svoje familije. Samo nije jasno
zašto niko o tome ne vodi računa i zašto se iz Hrvatske ne postave pitanja za sve ove zločine.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Smeće ostaje smeće
11 mjeseci prije

Ima vas tri puta manje od Bošnjaka a počinili ste 4x više zločina . Matematički vi ste 12 puta u prosjeku zločestiji.

Hodidjed
Hodidjed
11 mjeseci prije

Bravo za članak! Vrhunska analiza likova i djela. Ali na stranu to. Poskok je dobar jer jednostavnim pristupom terapijski djeluje na naše “dobre bošnjane” Koliko bi se njih vazdušilo ili ne daj bože napakostilo nekim drugim Anđelićima (ko onaj dobri bošnjanin Topalović iz Konjica) da nema Poskoka i mogućnosti da ovdje istresaju frustracije, mržnju, zavist i jal zbog onoga što jesu.

Mile jeleosvetitelj
Mile jeleosvetitelj
11 mjeseci prije

Sad znamo da su ona dvojica Turaka: jedan alkoholičar i jedan udbaš pokrovitelj mudžahedina.

Rele
Rele
11 mjeseci prije

Zoran Milanović nekad: dva puta aktivno učestovao u izbornoj kampanji gos Željka Komšića, zalagao se za ukidanje prava glasa BIH hrvatima za izbore u Hrvatskoj, potpuni sklad sa politikom gos Mesića,optuživao sranju buđmana i gojka šupka za politiku prema BiH u 90 tim i djeljenje iste sa sloboleonom,naklon žrtvama zločina i genocida zoran milanović danas:sve suprotno. Neki će reći”došo do pameti”, a oni učeni, stručni,pametni,prosvjećeni kažu” Ostao je bez pameti” Ja se slażem sa ovim drugim.

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Rele
11 mjeseci prije

Koje jeftino prenemaganje. Od koga je i predobro je.

eagle
eagle
11 mjeseci prije

nije bolest sve što boli moj i.š. mrzitelju islama

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  eagle
11 mjeseci prije

nema mržnja to je kod kršćana nepoznanica

MateMo
MateMo
Šta ti kažeš na ovo?  eagle
11 mjeseci prije

Kad netko govori istinu kakvi ste i kako se ponašate vi ga odmah proglasite mrziteljem islama, to nisu nikakvi argumenti za pobijanje gore navedenih činjenica. Svojim djelima pokazujete da ste vi mrzitelji svakog tko nije musliman!

Anonimac
Anonimac
11 mjeseci prije

Izgleda da je Milanovićev savijetnik za Kulturu i Moral je ovih dana na bolovanju… tako da sada mozemo da vidimo sav raskos njegovog primitiviza i bezobrazluka, mal ne reko inteligencije…

Maxo
Maxo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

A ta ćeš- konačno je morao da vam očita lekciju, na dugogodišnje mazijanje tuđih pozicija.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Maxo
11 mjeseci prije

Za mazijanje Resursa Bosne Buškog jezera IDE tužba

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

On moze da drzi lekcije samo mozda tebi i tebi slicnim, meni za sigurno ne, dapace, on je samo neko ko lupeta kao otvoreni prozor, mnogo prica i pritom nista ne kaze. Velika vecina Hrvata se ne slaze sa njegovim istupima i stidi se zbog njega. Naravno da uvijek ima podrsku od jednog malog Naroda iz BiH koji uzgred nije ni glasao za njega.

MateMo
MateMo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 mjeseci prije

A kao ti si vršio ispitivanje i utvrdio da se većina ne slaže sa predsjednikom Milanovićem.

BlueBrie
BlueBrie
11 mjeseci prije

Ivane, vispreni majstore elokventnosti! U srce ih udaraš! Volim te do neba!

MujoNeLaže-on je TAKAV!
MujoNeLaže-on je TAKAV!
11 mjeseci prije

jer vam to smra-de-ze pooskukci neće reći, kao “slučajno” im je PROMAKLA” NOVIJA LU.DOST PLENKYmemorandum-ovca, anemičnog andrejke, KOJI/koja RADI NA JAČANJU VAŠIH KR.VO.LOKA u federkaciji, kako bi vas oni sutra lakše mogli k-l-ati. doduše, na tom sveučilištu krivoustog titoiste predaje r’vatn’na po kevi dejan jović-memorandum2-play station. pupovac i stanimirović-osloboditelj(i) vukovara) se za sada uzdržavaju od takvih honorara, još ih pleny-boy nije uvjerio visinom honorara. vodili bi katedru; kako smo srušili vukovar!: 30.11.2021. Banožić: BiH nudimo školovanje vojnika na Hrvatskom učilištu “dr. Franjo Tuđman” – https://www.klix.ba/vijesti/regija/banozic-bih-nudimo-skolovanje-vojnika-na-hrvatskom-ucilistu-dr-franjo-tudjman/211130093

Vrhgora
Vrhgora
11 mjeseci prije

“…i kraj te priče je došao”

Dao dragi Bog