Published On: Pet, ruj 24th, 2021

Beus: Razočaran sam stavovima Veleža, zbog iznesenih neistina i kleveta ću ih tužiti

Nakon medijskih istupa člana Upravnog odbora FK Velež Senada Husnića, te službenog priopćenja FK Velež, kojima su izensene optužbe na račun prvog potpredsjednika Nogometnog saveza BiH Ivana Beusa, na službenoj stranici NS BiH objavljena je njegova reakcija.

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH donijelo je odluku kojom se FK Velež kažnjava oduzimanjem tri boda i financijski sa 10.000 KM. Također, prvi čovjek kluba Šemsudin Hasić suspendiran je na dvije godine obavljanja dužnosti u nogometu.
Tim povodom danas je stiglo priopćenje mostarskog kluba u kojem se navodi da njihova borba za pravdu ovdje neće završiti te da su spremni ići i do međunarodnih sudova.

Također su postavili pitanje zašto je direktor Zrinjskog i potpredjednik Nogometnog saveza BiH Ivan Beus tražio izbacivanje Veleža iz lige, što je on kategorično demantirao.

“Demantirati da sam, kako je navedeno, izričito zahtijevao da se FK Velež isključi iz Premijer lige, definitivno je apsurdno, jer je svima jasno da u tome nema i ne može biti istine. Naime, pravilnici NS BiH po tom pitanju su apsolutno jasni, kako kada je u pitanju nadležnost Disciplinskog povjerenstva koje je donijelo poznate odluke, tako i kada je u pitanju Pravilnik koji određuje disciplinsku odgovornost. Želim naglasiti da su takve optužbe potpuno neodgovorne i neistinite, tako da se još više čudim kako ozbiljni ljudi iz Uprave FK Velež mogu tako paušalno i neodgovorno istupati u javnost, a da niti s čime ne potkrjepljuju iznesene optužbe.

Pojedinci koji ih tako olako iznose moraju biti svjesni vlastite odgovornosti i svojih propusta, a ne tražiti krivca u drugima i lažnim optužbama skretati pažnju medija. Bez želje da demantiram nešto što nema potrebe demantirati, ipak sam primoran istaknuti da kao član Izvršnog odbora niti na koji način nisam sudjelovao u donošenju bilo kakvih odluka vezanih za ovaj slučaj, a uostalom nisam niti mogao ako je to potrebno naglašavati. Na kraju želim također istaknuti da sam jako razočaran iznesenim neistinama, odnosno koliko su pojedinci spremni ići daleko da bi sa sebe skinuli odgovornost, ali to neka ide njima na obraz. U svakom slučaju, ove neistine, ali i zlo koje mi se želi nanijeti, sigurno me neće pokolebati i daljnjem radu, a zadovoljštinu zbog iznesenih neistina i kleveta ću potražiti kod nadležnih sudskih organa”, izjavio je Beus.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
never baklava
never baklava
2 mjeseci prije

“Beus: Razočaran sam stavovima Veleža, zbog iznesenih neistina i kleveta ću ih tužiti”
…………….

Pantiću, zašto lažažeš da si ovom lažljivom mrakom “uvređen i iznenađen”?!

Last edited 2 mjeseci prije by never baklava
HercegBosna
HercegBosna
Odgovori   never baklava
2 mjeseci prije

Ajde Bal.jo sisaj ga loma Hrvatima

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Oduzimanje tri boda i deset tiski kemova ? Malo bgm, malo. Dupla doza bi ih već opametila, da im se ovakve stvari ne dešavaju.

Danilo V
Danilo V
2 mjeseci prije

Veraovao si …kazes..Kome
Hlojavima ..pa.ti nisi normalan
Pa taraba si..

djuro
djuro
2 mjeseci prije

Izbaciti iz lige i oduzeti imovinu