Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Vučemilović jasno poručila: “Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo. Laku noć!”

Must Read

“Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača.

Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo. Laku noć!”, napisala je u objavi.

Podsjetimo, članica Suverenista Vesna Vučemilović u velikom razgovoru s novinarom Večernjeg lista rekla je da njena stranka u postizbornoj koalicijskoj križaljci trenutno jedino vidi Domovinski pokret. S njima su uostalom do sada jedino i razgovarali.

“Jedini službeni pregovori su bili s Domovinskim pokretom. Bili su prekjučer, a protekli su u vrlo prijateljskom tonu. Bio je naš predsjednik Pavliček, ja nisam bila prisutna. Konstruktivno, prijateljski, ljubazno, uljudno. To su stranke koje dijele sličan svjetonazor, pa se i očekivalo da će proći u takvom tonu”, rekla je Vučemilović.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HERA: Skandalozno je da nitko iz HERE nije pozvan na Svesrpski Sabor. Jesmo li mi manje Srbi ako smo Hrvati?

HERA osuđuje separatizam povijesnih Dušanovih i Tomislavovih zemalja od matice. Odjeljivanje Vojvodstva Nemanjića, od HerceStjepanove zadužbine od  Zavjetne zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -