Srijeda, 17 srpnja, 2024

BANJALUKA: Hrvati napustili sjednicu zbog napada četnika u Višegradu, Bošnjaci ostali

Must Read

Sjednica predsjedništva Vijeća naroda RS prekinuta je neplanirano jer je Klub Hrvata napustio sjednicu. Naime, kako je objasnio Mujo Hadžiomerović, predsjedavajuči Kluba Bošnjaka, Bošnjaci su tražili da se u dnevni red uvrsti točka u vezi sa napadom na ekipu TV N1 i FBiH u Višegradu od strane pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta, odnosno da se osudi taj napad.

Delegati hrvatskog kluba u Vijeću naroda protestirali su te su napustili sjednicu, nakon što nije prihvaćen prijedlog da se osudi napad na novinarske ekipe.

Mujo Hadžiomerović je rekao da je Klub Bošnjaka ostao jer su morali  obrazložiti inicijativu za pokretanje zaštite vitalnog interesa za prijedlog zakona o korupciji. Hadžiomerović je rekao da će sjednica biti nastavljena 21. ožujka.

Mediji u Sarajevu su ogorčeni. Pišu kako “bošnjački političari uvijek nađu sebi opravdanje za kukavičluk koji ispoljavaju u vođenju politike.”

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -