Published On: Pet, sij 8th, 2021

KRITIČARI SVIH SEM SAMIH SEBE: Kada će OHR sankionirati korumpiranog Inzka, Petritscha i Shillinga?

Najčešće kritike OHR-a domaćim političarima, kroz ovih njihovih 25 godina postdaytonske torture Srba i Hrvata u BIH, kroz ovih 25 godina udovoljavanja džihadističkom SDA-u bile su sljedeće:

  • antidaytonsko djelovanje dovest će do sankcija
  • kršenje vladavine prava dovest će do sankcija
  • kršenje ljudskih sloboda dovest će do sankcija
  • neprivođenje ratnih zločinaca dovest će do sankcija
  • osuda ratnih zločina, ili će biti sankcija
  • kompromitirani političari ne mogu biti dio vlasti, sankcije

Idemo redom:

Antidaytonsko djelovanje OHR-a:

Nametanje Barryevih amandmana, nametanje Izbornog zakona, nametanje Bonskih ovlasti, nametanje institucija suprotnih Daytonu, ignoriranje nepovratka na područja pod kontrolom ABIH, šutnja oko džihadističkih ubojstava povratnika na prostor pod kontrolom ABIH, šutnja na džihadisitčko ubojstvo Leutara i obitelji Anđelić, šutnja na podrivanje BIH suvereniteta od strane Turske, šutnja na zabranu Orhana Pamuka, Alijansa, Platforma, uporan rad na podrivanju međunacionalnih odnosa između Hrvata i Bošnjaka, podrška antidaytonskom Komšiću, podrška “pripadničkoj” antidemokraciji.

Kršenje vladavine prava

Protuzakonito preuzimanje FTV-a i BHRT-a, potpora protupravnm radnjama Jerke Lijanovića, nametanje neustavnog zakona o raspodjeli PDV-a, protupracno nametanje dviju škola pod jednim krovom, protupravno ukidanje dviju škola pod jednim krovom, protupravne izmjene ustava, na osnovu presude o konstitutivnosti na cijelom teritoriju, izmjene koje ne koleriraju s presudom Ustavnog suda, pljačka privatne banke, prenošenje sredstava s opljačkane banke na Raiffaisen Bank, protupravno stjecanje imovine te izgradnja privatne vile u Dubrovniku, protuzakonito seksulano iskorištavanje maloljetnice na Jablaničkom jezeru.

Kršenje ljudskih sloboda

Zabrana slobode govora, cenzuriranje i sotoniziranje pojedinih političkih ideja, stavljanje na crnu listu političara koji nisu po volji politika Sarajeva, protekcija političara dokazanih obiteljskih nasilnika, zabrana političkog djelovanja cijelom nizu srpskih i hrvatskih političara, kršenje prava na informiranje, kršenje prava na obrazovanje na materinjem jeziku, nesmjenjivanje korumpiranog šefa OSA-e, potpora protupravno imenovanim osobama u diplomaciji, bilo onima koji su bili bez diplome ili onima koji su se lažno izjasnili, uskraćivanje osnovnog ljudskog prava na rad, tjerajući ljude na ulicu, uskraćivanje prava na dostojanstvo, stotinama građana BIH koje je OHR prepustio u ralje SDA i OHR medija, šutnja o šerijatskim sudovima širom BIH, pretučenim ženama prema šerijatskom pravu, šutnja o trgovini ljudima, nasilnim udajama, nasilnom novačenju djece u terorističke kampove, šutnja o oduzetom pravu na djetinjstvu.

Neprivođenje ratnih zločinaca

Šutnja o nepresuđenoj Dusini, Trusini, Viteških8 Grabovici, šutnja o državnom službeniku Šerifu Patkoviću, šutnja o ministru Cikotiću, šutnja o “heroju” Haliloviću, Naseru Oriću, šutnja o neprocesuiranju zapovjednog lanca Armije BIH

NeOsuda ratnih zločinaca i kulture rata

Odobravanje javne proslave o državnom trošku, na godišnjoj razini, osuđenog vođe džihadaRasima Delića. Državni plotuni , službene trube Armije BIH. Šutnja o običaju u Sanskom mostu u kojem se veličaju osmanska koljiva nad građanima BIH. SDA veličanje osmanske okupacije naše zemlje. Provokacije u Sarajevu na dan genocida nad Armencima – turska zastava na vijećnici u noći Genocida. Nepostojanje Osude od strane OHR-a zbog činjenice da je informacija kako je ABIH dala najveći broj napadača na WTC potpuno skrivena u sarajevskim medijima.

Kompromitirani političari ne mogu biti dio vlasti

OHR je na vlast doveo čelnika afere Reket, čelnika Afere “Kupovina Glasova”, čelnika afere “Poticaji”, cijelo je vrijeme brana korumpiranim političarima koji stoje iza afere “Respiratori. 2011 na vlast dovode i naciste, poklonike Ante Pavelića i Adolfa HItlera.

 

Trenutno mrtvi hladni najavljuju slanje nekog  predumirovljenika iz Bundestaga koji manjak svojih testosterona ima vježbati nad domorodcima BIH. Tamo gdje su mu preci testosterone vježbali od 1941-45.
Bez da se uopće ispričaju građanima BIH što je upravo isti taj pronacistički Bundestag preko Manuela Saracina i Štefice Galić, brutalne lažljivice od Ljubuškog,  dao zaštitu nacisti Miroslavu Hrstiću. Serijskom silovatelju i mučitelju srpskih civila 1992. Kućnom prijatelju spomenute lažljivice. Odbjeglom ratnom zločincu nad Srbima.

Premda duboko kompromitiran ured, ured kroz koji je prodefilirao najveći ljudski jad i čemer Europe posljednjih 25 godina, ta gerijatrobagra i dalje smatra kako u našoj zemlji imaju, navodno, nekakav ugled i utjecaj.

Da nije smiješno bilo bi sramotno.

Zaslužili su da ih naša djeca doživotno prate po Europama. Sudišta Europe, poštenija su od ovih u BIH. A ova gospoda, ne samo da su kršili povjereni im zadatak, nego su nas pljačkali, ponižavali i ugnjetavali. I i dalje to misle činiti. Za ljubav gazdi s Bliskog Istoka. Prodajući nas baš kao Europa prije 500 godina. Za šaku zlatnika od istoči.