Published On: Sub, ruj 11th, 2021

APSOLUTNI REKORDER U jednom mandatu promijenio tri stranke

Zastupnik Milan Tubin, koji je nedavno iz SDS prešao u SPS, napustio je i tu stranku te će od sada u Narodnoj skupštini svoje političko djelovanje nastaviti u Кlubu zastupnika ‘Socijalističke partije‘.

Za SP se opredijelio jer, kaže, tu vidi prosperitet i rad za napredak Republike Srpske.

“Napravio sam vjerojatno jednu političku grešku što sam pristupio tamo jer sam iz SDS prešao u SPS. Nekim prijateljima sam prišao u SPS-u, razgovarao s njima, međutim njihovo djelovanje se isto nastavilo opet prema nekom pravcu opozicije, prema Šaroviću, prema Radoviću, prema toj ekipi koju ne cijenim u političkom radu i smislu, mislim da je to izgubljen kompas i naravno da je to donijelo u meni odluku da ne želim nastaviti surađivati s ljudima od kojih sam otišao”, navodi Tubin.

Petar Đokić, lider ‘Socijalističke partije’ naveo je da je prelazak Tubina u SP od velikog značaja, jer je za stranku bitno da ima stručne kadrove, prenosi Srna.

“Gospodin Milan Tubin je u Narodnoj skupštini u ovom mandatu od njenog početka ovog mandata. Bio je vrlo aktivan zastupnik u Кlubu Srpske demokratske stranke i kao takav je skrenuo pažnju na sebe kao vrlo principijelan u političkim stavovima i razmatranjima važnih pitanja, koja su bila u tom periodu na dnevnom redu skupštine i to je bio osnovni povod zbog čega sam se i obratio ovom čovjeku i predložio mu da svoj rad dalje nastavi u Socijalističkoj partiji”, kaže Đokić, piše Srna.

Bild.ba (SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA)

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x